Zondag 12 april
Ladysmith Black Mambazo
Mezz on tour
13:00 (Doors: 12:30)
Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
13:00 (Doors: 12:30) | Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
€ 28,50

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Afrikaans
  • Wereld

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 1 juni 2020 in MEZZ gecanceld in verband met het Corona-virus. MEZZ neemt contact op met de kaartkopers met meer informatie.

Ladysmith Black Mambazo een koor noemen doet geen recht aan hun status. Het is eerder een cultureel instituut. Ze veroveren de harten van het publiek met hun opzwepende vocale harmonieën en kenmerkende dans. Rond 1970 vestigde Ladysmith Black Mambazo zich als de meest succesvolle zanggroep uit Zuid-Afrika. In 1986 volgde de grote doorbraak toen Paul Simon de rijke harmonieën verwerkte op zijn beroemde Graceland album. In de loop der jaren hebben de oorspronkelijke leden een nieuwe jongere generatie verwelkomd in hun missie met een diep respect voor hun rijke culturele en persoonlijke geschiedenis. Samen verspreiden ze de boodschap ‘Piece, love and harmony’. Ze zijn al ruim 19 keer genomineerd voor een Grammy en wonnen maar liefst al vijf keer.

Mezz on tour

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé Theater in één van haar zalen. Deze keer dus Ladysmith Black Mombazo. Voor deze show worden alleen geplaceerde zitplaatsen verkocht via het Chassé Theater.

MEZZ tipt