Vrijdag 8 oktober
Kraak & Smaak
+ Joël Domingos
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Disco
  • Elektronica
  • Funk
  • House

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Het internationaal geroemde Leidse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Breda met hun beruchte live show! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren de wereld over met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica. Hun band van zes man sterk, met daarin de vaste vocale blikvangers Ivar Vermeulen en Berenice van Leer, staat dan ook alom bekend om hun spetterende optredens, en gaf al eerder acte de présence op festivals zoals Glastonbury, EXIT en Sziget – to name but a few.

Joël Domingos

Joël Domingos, zoon van een Kaapverdiaanse vader en Nederlandse moeder, is een zanger, rapper en producer. Zelf omschrijft Joël zijn stijl als soulvolle zang met fijne pophooks, hiphop flows en authentieke Kaapverdiaanse ritmes. Deze sound heeft hij in de loop van de jaren ontwikkeld door inspiratie uit zowel Nederlandse popmuziek als r&b, soul en hiphop te halen. In 2020 verscheen zijn derde EP genaamd ‘Balans’ en hier houdt het niet bij op.  Samen met de producer CALUNDÉ zijn ze bezig aan een nieuw album, die de belofte heeft om zijn werk naar een nog hoger niveau te tillen.

MEZZ tipt