Dinsdag 24 september
Kovacs live at Chassé Theater
Mezz on tour
18:30 (Doors: 17:30)
Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
18:30 (Doors: 17:30) | Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
€ 28,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Jazz
  • Soul

Een kaalgeschoren zangeres die het geluid van een soullegende onder haar berenmuts verstopt, dat is Kovacs. Ze is een raadselachtig fenomeen dat is ontstaan vanuit het muziekcollege en geïmproviseerde open mic-avonden. Ze heeft haar eigen pad gesmeed door de slinkse wendingen en verwarringen in het leven en betoverde de wereld met haar verdorven uitstraling. In 2013 ging het hard met Kovacs, met ‘My Love’ verpletterde Kovacs alle hitlijsten. Met haar debuutalbum ‘Shades of Black’ veroverde Kovacs een prominente plek in de muzieklijsten.

Het nieuwe album ‘Cheap Smell’ is een van de meest open, eerlijke en geïnspireerde future soulalbums van dit decennium. Het album is een reis waarin Sharon leerde omgaan met zichzelf en haar imperfecties. ‘Cheap Smell’ is heerlijk donker met een twinkeling in het oog waarin haar diepe en rauwe stem prachtig tot haar recht komt. ‘Cheap Smell’ was voor Sharon een helend album dat haar door onstuimige periodes heeft geholpen.

Support komt deze avond van NOWA. De combinatie van de koude synthesizers en de warme soulvolle stem van front zangeres Julia maken de elektronische darkpop sound van NOWA. Met haar dromerige zanglijnen neemt ze je mee in haar eigen wereld. Het duo bestaande uit Julia Evers en Polle van Genechten is onder andere geïnspireerd door Chet Faker, Sevdaliza en Nao maar levert een unieke sound aan dat zich onderscheidt van de rest. NOWA zorgt ervoor dat je wilt bewegen en creëert met een vleugje duisternis een mysterieuze sfeer.

Mezz on tour

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé Theater in één van haar zalen. Deze keer Kovacs.

En wees maar niet bang: voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

Let op: Je kunt in het Chassé Theater niet met MEZZ munten betalen. In Chassé Theater geldt PIN only.

MEZZ tipt