Wed 15 Jun

Kickstart

Gratis
Kickstart Breda
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Elektronica
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock
  • Singer-Songwriter
Share

Ben jij het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer en wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten die nog niet precies weten wat ze hiermee willen doen. Op deze avond leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek spelen komen kijken. Onder begeleiding van een enthousiaste coach ga je samen met andere muziekliefhebbers muziek maken! Als je binnenkomt staat er een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers voor je klaar.

Het mooiste van alles is nog: het is gratis en vrijblijvend! Je bepaalt zelf wanneer je begint en weer weg wilt gaan. En wil je alleen even een kijkje komen nemen? Dan mag dat natuurlijk ook!

Deze editie staan de volgende coaches voor je klaar:

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en ben je een liefhebber van pop, rock, hiphop, elektronica of singer-songwriters? En heb jij nog niet veel ervaring met het spelen in bandjes of optreden op een echt podium? Kom dan op woensdag 15 juni naar Kickstart in MEZZ!

Aanmelden:

Voer een getal tussen 12 en 20 in.

Meer in MEZZ