Wed 14 Dec

Kickstart

Gratis
Kickstart
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Elektronica
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock
  • Singer-Songwriter
Share

Ben (of ken) jij iemand tussen de 12 en 20 jaar en ben je het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer? Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten die nog niet precies weten wat ze hiermee willen doen. Op deze avond leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek spelen komen kijken. Onder begeleiding van een enthousiaste coach ga je samen met andere muziekliefhebbers muziek maken! Als je binnenkomt staat er een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers voor je klaar.

Het mooiste van alles is nog: het is gratis en vrijblijvend! Je bepaalt zelf wanneer je begint en weer weg wilt gaan. En wil je alleen even een kijkje komen nemen? Dan mag dat natuurlijk ook!

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar en ben je een liefhebber van pop, rock, hiphop, elektronica of singer-songwriters? En heb jij nog niet veel ervaring met het spelen in bandjes of optreden op een echt podium? Kom dan op woensdag 13 juli naar Kickstart in MEZZ!

Jelle de Vries

Jelle is 27 jaar en speelt voornamelijk gitaar, basgitaar en mandoline. Hij zal er deze editie van Kickstart bij zijn als coach! Jelle is begonnen met muziek maken op zijn zolderkamertje met een elektrische gitaar en een kleine versterker.

Toen hij 16 jaar was begon hij in zijn eerste rockband, Right In Between. Later speelde hij in pop-punkband Piece of Eden, dat later uitgroeide tot metalcoreband. Op dit moment is hij vooral gefocust op zijn soloproject Jay Marten, waar hij alle nummers zelf schrijft en inspeelt. Jay Marten is een 70s rock project waar alle glam en feel van die tijd wordt teruggebracht in een nieuw jasje.

Leuk om te weten is dat Jelle afgelopen zomer zijn album presentatie heeft gehouden in een uitverkocht MEZZ!

Aanmelden:

Voer een nummer in van 12 tot 20.

Meer in MEZZ