Woensdag 20 maart
Kickstart – Masterclass performance
19:00 (Doors: 18:30)
Kleine Zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Kleine Zaal
Vanaf € 4

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Kickstart
Wil je beginnen met optreden, maar weet je nog niet goed hoe je jezelf moet presenteren op het podium? Kom dan langs bij de Kickstart Masterclass performance door Jannes van Kaam. Tijdens deze masterclass zal Jannes je helpen om je performance naar een hoger niveau te tillen.

Gastspreker Jannes van Kaam
Meet Jannes van Kaam, een veelzijdige muzikant & producer die uit liefde en passie voor harde muziek zijn stempel drukt op de muziek scene in Nederland. Jannes heeft zijn sporen verdiend als frontman van de garage-punk band ‘Bongloard’. De rauwe energie van deze formatie weerspiegelt zijn passie voor harde muziek. Als drummer van de fuzz-pop band ‘FFOOSS’ voegt hij een andere dimensie toe aan zijn muzikale palet.

Zijn veelzijdigheid blijkt uit zijn rol als sessiemuzikant bij verschillende projecten, waaronder samenwerkingen met ‘FIEP’ en ‘Joan Franka’. Zijn indrukwekkende vaardigheden brachten hem zelfs achter het drumstel bij niemand minder dan ‘Bonnie St. Claire’. Met een schat aan podiumervaring weet Jannes zeker zijn mannetje te staan. Zijn aanstekelijke enthousiasme en muzikale vakmanschap maken van elk optreden een gedenkwaardige ervaring.

Passe-partout ticket

Wil je met korting toegang tot alle masterclasses? Koop dan een passe-partout ticket voor €7. Hieronder vind je alle data voor de aankomende masterclasses.

Coming up

Woensdag 01 mei: Masterclass Studio

Wat komt er allemaal kijken bij het opnemen van muziek? Dat is een veel gestelde vraag waar Fields Studio een duidelijk beeld van kan geven.

De magie van het opnemen van muziek is dat het vaak bij een simpel idee begint en eindigt met een mooi eindproduct dat te luisteren is op alle streaming diensten, LP’s of CD’s. Bij Fields Studio zijn ze dagelijks bezig met het opnemen, mixen en masteren van muziek en op 1 mei laten zij je graag zien wat dat allemaal inhoudt!

Kickstart Studio

MEZZ tipt