Woensdag 11 januari
Kickstart
19:15 (Doors: 19:00)
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00) | Jupiler Zaal
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Elektronica
  • Folkrock
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock
  • Singer-Songwriter

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar en ben je het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer? Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten. Tijdens Kickstart leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek maken komen kijken. Dit onder begeleiding van een ervaren coach. Als je binnenkomt staat er een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers voor je klaar. Muzikanten met een draagbaar instrument kunnen deze natuurlijk zelf meenemen.

Kickstart is gratis en vrijblijvend. Je bepaalt zelf wanneer je begint en weer weg wilt gaan. Aanmelden is handig maar niet noodzakelijk.

Anouk van Grunsven

Anouk is 21 jaar en een vocalist. Ze zal deze editie van Kickstart aanwezig zijn als coach! Anouk is de backing vocalist geweest in verschillende bands als de indie-pop band Ar-Jane, de band bij kleinkunstenares Nicci Nova en inval backing vocalist bij ABBA Fever. Daarnaast speelt ze ook piano en focust ze zich nu op het leren van gitaar en bariton ukelele. Zelf maakt en luistert ze veel naar meerstemmige folk singer-songwriters, zoals The Staves.

Ze is al vroeg begonnen als muzikant. Na jaren koor-, zang-, en pianoles begon Anouk met ‘t schrijven van haar eigen songs. Ze ging toen van vrijwilligerswerk (muziek maken voor demente en verstandelijk gehandicapte ouderen) naar het winnen van de Orion Awards op de middelbare school. Bij haar vooropleiding BMEC ging ze pas echt meer spelen op open podia. Hier deed ze meer ervaring op en werd ze aangenomen op de Rockacademie om daar pas echt een vogelvlucht te nemen.

Aanmelden:

MEZZ tipt