Wed 14 Dec 2022

Kickstart

Kickstart
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Elektronica
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock
  • Singer-Songwriter
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar en ben je het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer? Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten. Tijdens Kickstart leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek maken komen kijken. Dit onder begeleiding van een ervaren coach. Als je binnenkomt staat er een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers voor je klaar. Muzikanten met een draagbaar instrument kunnen deze natuurlijk zelf meenemen.

Kickstart is gratis en vrijblijvend. Je bepaalt zelf wanneer je begint en weer weg wilt gaan. Aanmelden is handig maar niet noodzakelijk.

Jelle de Vries

Jelle is 27 jaar en speelt voornamelijk gitaar, basgitaar en mandoline. Hij zal er deze editie van Kickstart bij zijn als coach! Jelle is begonnen met muziek maken op zijn zolderkamertje met een elektrische gitaar en een kleine versterker.

Toen hij 16 jaar was begon hij in zijn eerste rockband, Right In Between. Later speelde hij in pop-punkband Piece of Eden, dat later uitgroeide tot metalcoreband. Op dit moment is hij vooral gefocust op zijn soloproject Jay Marten, waar hij alle nummers zelf schrijft en inspeelt. Jay Marten is een 70s rock project waar alle glam en feel van die tijd wordt teruggebracht in een nieuw jasje.

Leuk om te weten is dat Jelle afgelopen zomer zijn album presentatie heeft gehouden in een uitverkocht MEZZ!

Aanmelden:

Voer een nummer in van 12 tot 20.

Meer in MEZZ