Woensdag 12 juni
Kickstart – Masterclass doorgroeien
19:00 (Doors: 18:30)
Kleine Zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Kleine Zaal
€ 4

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Kickstart
Ben je al een tijdje bezig met het maken van muziek, maar weet je niet waar je in Breda nog meer terecht kan om muziek te maken?

Kom dan langs de Kickstart Masterclass: Doorgroeien op 12 juni. Samen met onze coach David Ravivo gaan we langs verschillende muzikale instellingen in Breda. We krijgen een rondleiding bij SoundDog, Phoenix en sluiten af bij Lievense waar dan ook een jamsessie is!

Kortom, een masterclass of uitje die onmisbaar is voor iedere beginnende muzikant uit Breda.

David Ravivo

David is drummer, toetsenist, producent en tijdens Kickstart aanwezig als coach. Hij heeft gespeeld voor Praise The Hero, Robert Kithara & Friends, Rydacross en speelt nu voor Mount Mono. Hij heeft een diverse muzieksmaak en kan bijna alles wel waarderen. Vooral wanneer muziek anders, eigenzinnig of creatief is, is David blij.

Zelf is David op zijn 9e begonnen met drumles omdat hij niet stil kon zitten. Daarna is hij met vrienden op de basisschool samen gaan jammen in garages en zolderkamers. Dat is eigenlijk nooit opgehouden. Ook heeft hij zichzelf piano leren spelen omdat hij graag muziektheorie wilde begrijpen, dit had David vooral nodig als producer.

David Ravivo

MEZZ tipt