Woensdag 10 januari
Kickstart
19:00 (Doors: 18:30)
Kleine Zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Kleine Zaal
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten. Tijdens Kickstart leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek maken komen kijken. Onder begeleiding van coach David gaan we aan de slag.

Duss.. ben jij tussen de 12 en 18 jaar en ben je het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer? Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Bij binnenkomst staat er een volledige backline met instrumenten voor je klaar bestaande uit:

🎹  Een stagepiano
🎸  Een basgitaar
🎸  Een elektrische gitaar
🥁  Een drumstel
🎤  Een microfoon
🎼  Versterkers

Ervaring is niet vereist en deelname is helemaal gratis! Aanmelden kan hieronder.

Coming up: 24 januari, 7 februari, 21 februari, 20 maart, 1 mei, 15 mei, 12 juni, 26 juni.

David Ravivo

David is drummer, toetsenist, producent en tijdens Kickstart aanwezig als coach. Hij heeft gespeeld voor Praise The Hero, Robert Kithara & Friends, Rydacross en speelt nu voor Mount Mono. Hij heeft een diverse muzieksmaak en kan bijna alles wel waarderen. Vooral wanneer muziek anders, eigenzinnig of creatief is, is David blij.

Zelf is David op zijn 9e begonnen met drumles omdat hij niet stil kon zitten. Daarna is hij met vrienden op de basisschool samen gaan jammen in garages en zolderkamers. Dat is eigenlijk nooit opgehouden. Ook heeft hij zichzelf piano leren spelen omdat hij graag muziektheorie wilde begrijpen, dit had David vooral nodig als producer.

Kickstart

Kickstart masterclass

Naast de reguliere Kickstart avonden zijn er nu ook Kickstart masterclasses: masterclasses onmisbaar voor iedere muzikant! Klik op de button hieronder voor meer informatie.

MEZZ tipt