Zaterdag 14 oktober
Kenny B
+ Ruben Annink
18:30
Jupiler zaal
18:30 | Jupiler zaal
€19

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Reggae

Goed nieuws! Niemand minder dan Kenny B komt terug met nieuw werk. Met meer dan tien nummer 1 hits was de zanger al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 de Nederlandse harten wist te veroveren met zijn liedje Parijs. Het nummer stond maar liefst 23 weken in de top 40, werd 7x platina en groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

Kenny B mocht zich op 100% NL de grootste klapper van 2015 noemen en met een Gouden Album op zak voor zijn gelijknamige debuut trok hij het hele land door. Met zijn brede lach en heerlijke sound zorgt Kenny B gegarandeerd voor een feestje en is dan ook altijd een graag geziene gast. In het voorjaar brengt Kenny B een nieuwe single uit en later dit jaar komt hij met een nieuw album.

Tijdschema onder voorbehoud:
20:30 – Ruben Annink
21:30 – Kenny B

Als support neem hij Ruben Annink mee. Ruben Annink is een Nederlandstalige singer-songwriter die zijn inspiratie haalt uit de grote Nederlandse zangers zoals; Andre Hazes, Guus Meeuwis en Blof, maar dit combineert met een vleugje urban en een eigentijdse sound. Hij heeft keiharde hits gemaakt met onder andere: Monica Geuze, Jonna Fraser en rapper Keizer. Ook is zijn talent te horen in de titelsong van Angry birds: de film. Hij is momenteel bezig met zijn nieuwe EP ‘Goed’, deze zal dit jaar nog uitkomen!

MEZZ tipt