Sun 10 Sep 2023

MEZZ on tour: Kasteel Bouvigne

Nyve + Jasha Eliane + Ben Forte + Penny Roox
Mezz on tour
Extern
11:30 (Doors: 10:30)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Pop
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

MEZZ on Tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. In samenwerking met Open Monumentendagen Breda, Brabantse Delta, Music Hub Brabant en POB organiseert MEZZ een bijzondere muzikale middag op de mooiste plek van Breda; Kasteel Bouvigne. Het kasteel is maar twee dagen per jaar geopend voor publiek. Het is daarom een grote eer om tijdens Open Monumentendag een podium te mogen bieden aan de grootste talenten uit de regio Breda.

Vier jonge talenten nemen je op zondag 10 september mee op reis langs het mooiste wat popmuziek te bieden heeft. NYVE, de grote ster van Popsport, bijt het spits af. Daarna brengt Jasha Eliane het publiek aan het dansen met haar typische dramapop. De in Utrecht woonachtige en energieke rapper-songwriter (met Bredase roots) Ben Forte speelt vrolijke en oprechte liedjes. Aan Penny Roox en haar band de eer om de dag met melancholische pop af te sluiten.

Tijdschema:
11.30 – 12.00  NYVE
12.30 – 13.15  Jasha Eliane
13.45 – 14.30  Ben Forte
15.00 – 16.00  Penny Roox

Entree is gratis.
Locatie: grasveld voor de kapel

Line-up

Nyve

NYVE

Vibe mee met Bossa Nova, Soul en Jazz gefuseerd met Pop!


Jasha Eliane

Jasha Eliane

De muziek van Jasha Eliane kan worden omschreven als duistere, dansbare dramapop. Haar teksten laten aan de ene kant de kracht van de vrouw zien en aan de andere kant neemt ze je mee in alles wat in haar liefdesleven veroorzaakt. Het laatste appje dat je stuurt en niks terugkrijgt of de laatste nacht met de liefde van je leven doorbrengen; dat zijn onderwerpen die op Jasha’s nieuwe EP in het najaar van 2023 zullen verschijnen. Met haar debuut EP ‘Verlangend Verdwaald’ had Jasha haar eerste headliner show voor een volle zaal, die ook online goed ontvangen werd met meer dan 200.000 streams. Datzelfde jaar stond ze op de mainstage van Pride Amsterdam.

‘Jonge artiest omarmt queer-zijn in haar muziek’ – 3voor12


Ben Forte

Ben Forte

Ben Forte is een 22-jarige muzikant uit Utrecht die Nederlandstalig schrijft over zelfstrijd en geluk. Hij mocht al spelen als supportact van Chef’Special en de muziek produceren voor een reclame van de NS. Zijn oprechte verhalen vormen, samen met een drummer, een energieke liveshow. Zijn inspiratie vindt hij in acts als Twenty One Pilots en Chef’Special.

“Ik maak muziek over liefde, zelfstrijd en het zoeken naar geluk. Want ik geloof dat we verder komen in die zoektocht, als we erover praten met onszelf en anderen. Blijf praten, blijf zoeken”.


Penny Roox

Penny Roox

Penny Roox schrijft om het leven beter te begrijpen – liefde en oneerlijkheid, vergeten herinneringen en andermans verhalen. Melancholische pop voor dromers, met een mate van ongekende kwetsbaarheid. Klinkt als liefdesverdriet op een zomernacht, waar haar grootse stem je troost.


Meer in MEZZ