Fri 11 Mar 2022

JW Roy

seated show Sold out
JW Roy
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 20,00 (Normaal)
Genre
  • Americana
  • Roots
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Dit is de verplaatste show van JW Roy die eigenlijk op 15 maart/4 oktober/14 maart zou plaatsvinden.

Dit voorjaar brengt JW Roy een ode aan zijn albums ‘Ach, Zalig Man’ en ‘Laagstraat 443’. Samen met dezelfde bezetting van destijds, vrienden Ruud van den Boogaard en Gabriël Peters, speelt hij de nummers over bijzondere plaatsen, op bijzondere plekken!

10 en 15 jaar geleden bracht JW Roy zijn albums ‘Ach, Zalig Man’ en ‘Laagstraat 443’ uit. ‘Laagstraat 443’ was het eerste album waarop hij in het Brabants zong. Volgens het Parool klonk hij nog nooit zo goed als toen en zette hij Brabantse americana op de kaart. Het poëtische directe Nederlands in zijn liedjes is van eenzelfde ruwhouten schoonheid en geeft je niet het gevoel dat je naar kleinkunst luistert. Jan Willem vertelt je over zijn oude dorp, zijn gerafelde hart en zijn zuidelijke ziel. Op deze avond word je betoverd door de intieme en oprechte muziek van JW Roy!

Let op: deze show is volledig seated. Je kunt voorafgaand aan de show met je ticket zelf een plekje in de zaal uitzoeken.

Wim Behre, oftewel De Platendraaier, zal de heerlijkste platen draaien! Hij weet als geen ander de juiste muziek voor het juiste moment te kiezen. Nieuwe platen mixt hij moeiteloos over in fijne klassieke hitjes. En ja hoor, je mag zeker meezingen!

Meer in MEZZ