Zondag 1 september
Just like Elton
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 22,50
  • Pop
  • Rock
  • Tribute
Passion, Personality & Punch... Just like Elton heeft het allemaal in huis. Dat is ook nodig als je een waardige tribute aan muzieklegende Elton John wilt brengen!

Geboren entertainer Paul Corten kruipt in de huid van Sir Elton himself en zet met zijn ijzersterke band en swingende backing vocals een feest van herkenning neer. Rocket man, I’m still standing en Don’t let the sun go down on me: alle hits komen voorbij, niets is te gek. Laat je meevoeren door virtuoos pianospel, vocale hoogstandjes, een zee aan licht en geluid en vooral een bom van energie en enthousiasme!

Combiticket: Filmhuis Breda

Met een combiticket geniet je voor de show van de film ‘Rocketman’ en een driegangendiner bij Filmhuis Breda voor €57,50. Met dit ticket krijg je ook toegang tot de show van Just like Elton. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Rocketman (2019)
Rocketman is een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest Elton John. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. De film werd destijds lovend ontvangen door critici en ontvang onder andere een Oscar voor Beste Muziek.

Filmhuis Breda
Filmhuis Breda is een kleinschalig, eigenzinnig en gezellig filmhuis in Breda Botanique, de voormalige Chassé Kazerne. Een pand met een rijke geschiedenis, dat onlangs nieuw leven is ingeblazen. Filmhuis Breda bestaat uit twee filmzalen, een filmcafé en een terras.

MEZZ tipt