Vrijdag 27 oktober
Jonna Fraser
+ Youngbaekansie & Idaly
18:00
Jupiler zaal
18:00 | Jupiler zaal
€16

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hip-Hop
  • Rap

Jonna Fraser is één van de meest veelzijdige Nederlandse hiphop artiesten van dit moment. Met EP’s Alle Tijd (2015), Goed Teken (2016) en Blessed (2016) heeft deze talentvolle Zaandammer een glorieuze route bewandeld, maar ook met rapcollectief New Wave, Broederliefde en Frenna scoorde hij hits aan de lopende band. De verschijning van zijn debuutalbum Jonathan maakt het rijtje natuurlijk helemaal af.

In zijn nieuwe nummers komt de veelzijdige muzieksmaak van Jonna Fraser duidelijk terug. Geïnspireerd door soul en rap uit de jaren 90 begon hij al vroeg met muziek maken. Dat zijn hobby nu zijn liefde is geworden laat hij dit najaar met een live band groots aan ons zien.

YOUNGBAEKANSIE staat samen met Idaly in het voorprogramma van Jonna Fraser. Idaly galmt al een aantal jaren rond in de hiphop scene. Zo maakte hij deel uit van de succesformatie New Wave en bracht hij in 2015 een toffe mixtape uit onder Veldentaal. De Amsterdamse rapper YOUNGBAEKANSlE ken je van samenwerkingen met Bokoesam, SBMG en natuurlijk Jonna Fraser. Dit jaar lanceerde de rapper zijn track ‘Mooie Man’. YOUNGBAEKANSIE is vaker MC van Jonna Fraser, dit maakt hen de perfecte warm-up voor Jonna’s liveshow

 

Tijdschema onder voorbehoud:
21:00 – Jonna Fraser

MEZZ tipt