Vrijdag 7 december
Johan
+ Scram C Baby
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€22

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop

Noem het geen reünie, de terugkeer van JOHAN. Een nieuw begin, dat is het. De draad wordt weer opgepakt waar ze ‘m in 2009 lieten vallen. En wat is een beter begin dan een nieuw album uitbrengen? ‘Pull up’ zal vrijdag 13 april verschijnen, maar je kan nu al genieten van de single ‘About Time’! Maar dit is niet de eerste keer dat de band een doorstart maakt. In tweeëntwintig jaar tijd zijn er vier JOHAN albums uitgebracht. Zo gingen er ook veel bandleden hun eigen weg. En scheiden doet lijden. Maar gelukkig weet zanger Jacob de Greeuw dit leed te vertalen naar tijdloze en unieke popmuziek. En nu is JOHAN terug om een nieuwe album en oude klassiekers aan het grote publiek te laten horen!

De support komt van Scram C Baby. Men neme 5 stronteigenwijze Amsterdammers, stop ze in de Vonkelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby’s beste plaat uit z’n 26-jarige bestaan. Give Us A Kiss is een plaat waarop alle kwaliteiten van de band meer dan ooit volledig tot hun recht komen.

De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er -godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid.

De Volkskrant recenseerde de nieuwe plaat met maar liefst 5 sterren. “Give Us A Kiss is geen rauwe fragmentatiebom van een cultbandje, maar een dijk van een rockalbum van een gitaarband die nog veel beter blijkt te zijn dan we altijd al dachten. Verbijsterend.” aldus Menno Pot, Volkskrant.

MEZZ tipt