Fri 02 Oct

Joe Buck

+ support Koop Tickets
Joe Buck
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 16
Genre
  • Country
  • Singer-Songwriter
Share

Dit is de verplaatste show van Joe Buck die eigenlijk op 23 april zou plaatsvinden.

De opdracht om een liedje te pitchen voor een commercial betekende voor singer-songwriter Joe Buck een vliegende start van zijn carrière. ‘The Way You Take Time’ was op het moment dat het op televisie kwam niet langer dan twee coupletten en één refrein, toen de vraag vanuit radio voor een volledige versie ontstond. Het nummer werd massaal aangevraagd, werd uiteindelijk TopSong op Radio 2 en staat inmiddels op ruim vijf miljoen streams op Spotify.

Op de Rockacademie begon Joe met het schrijven van songs en viel hij op bij Ilse DeLange, die hem een platendeal aanbood. Nadat hij afstudeerde vertrok hij naar Nashville om te werken aan zijn debuutplaat. Daarna ging het hard: in 2018 was daar zijn eerste single ‘Black’ en ging hij als support van Kacey Musgraves op tour, net zoals hij dat eerder al voor Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay deed. Afgelopen zomer stond hij als eerste Nederlandse artiest op zowel Country 2 Country (Europa’s grootste Country Music Festival) als CMA Fest, het grootste Countryfestival van Amerika. Aankomend najaar reist Joe Buck samen met zijn voltallige band door heel Nederland, waarbij hij een bezoek aan Breda natuurlijk niet overslaat!

ROOTZZ

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ.

Lees meer over ROOTZZ

Meer in MEZZ