Vrijdag 2 oktober
Joe Buck
+ support
18:30 (Doors: 17:30)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Kleine zaal
€ 16

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Country
  • Singer-Songwriter

Helaas kan door de huidige corona maatregelen de show in oktober 2020 niet doorgaan. Door conflicterende agenda’s en andere plannen rondom Joe Buck komt er geen nieuwe datum voor de show. We verwachten Joe Buck wel in de toekomst nog te verwelkomen in MEZZ. Kaartkopers hebben bericht ontvangen met meer informatie.

De opdracht om een liedje te pitchen voor een commercial betekende voor singer-songwriter Joe Buck een vliegende start van zijn carrière. ‘The Way You Take Time’ was op het moment dat het op televisie kwam niet langer dan twee coupletten en één refrein, toen de vraag vanuit radio voor een volledige versie ontstond. Het nummer werd massaal aangevraagd, werd uiteindelijk TopSong op Radio 2 en staat inmiddels op ruim vijf miljoen streams op Spotify.

Op de Rockacademie begon Joe met het schrijven van songs en viel hij op bij Ilse DeLange, die hem een platendeal aanbood. Nadat hij afstudeerde vertrok hij naar Nashville om te werken aan zijn debuutplaat. Daarna ging het hard: in 2018 was daar zijn eerste single ‘Black’ en ging hij als support van Kacey Musgraves op tour, net zoals hij dat eerder al voor Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay deed. Afgelopen zomer stond hij als eerste Nederlandse artiest op zowel Country 2 Country (Europa’s grootste Country Music Festival) als CMA Fest, het grootste Countryfestival van Amerika. Aankomend najaar reist Joe Buck samen met zijn voltallige band door heel Nederland, waarbij hij een bezoek aan Breda natuurlijk niet overslaat!

MEZZ tipt