Wed 23 Mar 2022

Joe Buck

Koop Tickets
Joe Buck
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 15,50 (Normaal)
Genre
  • Country
  • Pop
  • Singer-Songwriter
Share

Dit is de verplaatste show van Joe Buck die oorspronkelijk op woensdag 1 december in 2021 zou plaatsvinden.

Joe Buck’s muziek zit vol eerlijkheid en emotie en hij zingt liedjes die puur zijn en dicht bij het hart. In 2017 studeerde hij af aan de Rockacademie en direct daarna tekende hij zijn eerste deal bij Ilse DeLange. Hij reisde af naar Nashville waar hij hard werkte aan zijn debuut en veel muziek schreef. Na de support van country superster Kacey Musgraves waarmee hij in Europa tourde scoorde hij zijn eerste hit met ‘The Way You Take Time’, bekend van de PLUS-reclame en leverde Joe zijn eerste gouden plaat op!

In 2020 volgde zijn debuutalbum ‘White Roses’, met daarop de titeltrack gebaseerd op de liefde van Joe zijn ouders voor hun eerstgeboren overleden kindje. Joe vertelt graag over zijn liedjes en wat hem dreef om ze te schrijven. Ook live is dit een belangrijk onderdeel van zijn show. Met zijn nieuwste releases ‘grounded’ en ‘wat als’ laat Joe Buck zien hoe veelzijdig hij is, maar dat zijn liedjes altijd om emotie gaan rijgt als een rode draad door zijn repertoire heen.

In het najaar van 2021 is Joe te zien als de jongste kandidaat bij Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzet om liedjes van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Verder blijft hij hard werken aan nieuwe muziek en ligt er al een heleboel op de planken voor de toekomst. Tijdens deze tour speelt Joe samen met zijn band liedjes van zijn debuutalbum, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

Meer in MEZZ