Zaterdag 15 juni
JJ’s Country Club at Haagse Poort
Mezz on tour
18:30 (Doors: 18:00)
Haagse Poort
18:30 (Doors: 18:00) | Haagse Poort
€ 13 voorverkoop | € 15 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Country
  • mezz on tour
  • Rock-'n'-roll

JJ's Country

Zeg je rock ’n roll, dan zeg je Jeroen Haamers (Batmobile). Al jarenlang heeft de muziek van grootheden als Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings, George Jones en Glen Campbell een enorme invloed op de muziek van Haamers. Met zijn nieuwe project JJ’s Country brengt hij een ode aan al deze prachtige muziek die herinnerd en gekoesterd moet worden als het aan hem ligt. Samen met zijn band bestaande uit meesterdrummer Mark Eeftens, Remco Houtman op ukelele/banjo, Bart ‘Oop’ Boonen op pedalsteel/gitaar en Eric Haamers op bas speelt de band covers in de stijl van Johnny Cash, Nelson en Jennings. Ook schuwen ze er niet voor om eigen nummers in deze stijl ten gehore te brengen.

Het allereerste solo-optreden op Monsters of Rockabilly in Tilburg was een daverend succes met veel positieve reacties. Nu brengt Jeroen Haamers deze dansbare mix van rhythm, blues en country naar Mezz on tour in Haagse Poort.

Tio Gringo

Tio Gringo is een combinatie van authentieke country als Johnny Cash en Hank Williams III met een flinke scheut trash, op smaak gebracht met een beetje metal, een snuf psychobilly en een vleugje rock-‘n-roll. Een smakelijke mix waar je snel een droge keel van krijgt.

De bandleden vinden hun oorsprong in bands als The Gecko Brothers, Batmobile, the Toasters en Rotterdam Ska-Jazz Foundation. Die flinke bak aan ervaring hoor je als ze live met hun DIY-drumstel op het podium staan. Het drumstel bestaande uit speciekuip, potten en pannen zorgt voor een sound die zo puur is als maar kan!

Tigre Blanco

In de Eindhovense Rockcity scene is Quintijn Lohman (what’s in a name) al lang geen vreemde kostganger meer. Je kent hem vooral als frontman van de broeierige Tarantino band Tigre Blanco. Maar zijn muzikale verleden is nog vele malen rijker en heeft soms wel wat weg van de films die eerder genoemde regisseur maakte. Met zijn warme en rauwe Tom Waits-achtige stem brengt hij een niet te categoriseren mix van gipsy, rock en soul. Alsof hij de soundtrack van een nieuwe gefreakte Paella Western neerlegt.

Mezz on tour

Mezz on tour: mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten of dansavonden die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan. Deze keer JJ’s Country Club in Haagse Poort.

Let op: In Haagse Poort kan niet met MEZZ munten worden betaald.

MEZZ tipt