Zaterdag 6 april
Jet van der Steen & Lola Cedès
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Singer-Songwriter
Na een succesvolle najaarstour keren Jet van der Steen & Lola Cedès terug in de Nederlandse podia.

Jet van der Steen

Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terugtrok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt ze vanuit haar slaapkamer een groot publiek door haar content op TikTok (113K volgers). Jet is direct, snappy en eerlijk. Ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken en vertelt graag verhalen door middel van haar muziek. In de zomer van 2021 verscheen haar debuut EP ‘Door mijn ogen’ met Nederlandstalige pop songs met een ‘bite’, waarmee ze werd geselecteerd voor de Popronde 2022. Hiernaast verzorgde ze voorprogramma’s voor onder andere Blanks en MEAU.

Lola Cedès

Lola Cedès is een eigenzinnige singer-songwriter uit Zeist. Ze vertelt haar verhalen door in verbinding te staan met de natuur: het bos, een sterrennacht, de wisselende seizoenen. Op het podium is Lola helemaal zichzelf. Haar optredens zijn energiek en dansbaar en mogen voelen als een plek waarbij ‘iedereen tot zijn kern komt, zijn of haar masker laat vallen en waar iedereen kan voelen wat ze werkelijk voelen’. In september 2022 verscheen haar debuut EP ‘Stella Nova’ met o.a. de single ‘Sattelliet’. In 2023 is Lola Cedès onderdeel van de Popronde. In november 2023 bracht Lola haar tweede EP ‘Weg Van De Wereld’ uit.

De puurheid, de helderheid, de echtheid weet Jet over te brengen.

Camiel music

Haar enigszins melancholisch geluid weet ze samen te brengen met dromerige teksten die de luisteraar bij de hand neemt naar haar melancholische droomwereld.

3voor12 over Lola

MEZZ tipt