Donderdag 17 september
Jennie Lena
+ Ben Samuel
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Funk
  • Jazz
  • Soul

Dit is de verplaatste show van Jennie Lena die eigenlijk op 17 april zou plaatsvinden.

Het rauwe zangtalent van Jennie Lena is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op het podium staat of ernaast. Jennie werd al van kinds af aan opgevoed met muziek waardoor ze door een rijk pallet aan muzikale stijlen beïnvloed werd. Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues, allemaal onmiskenbaar terug te horen in haar geweldige stem en songwriting. Dat ze daarnaast ook nog eens gezegend is met een flinke dosis frisse humor draagt bij aan haar eigenheid.

Op haar laatste EP genaamd ‘Live, Raw and Intimate’ neemt Jennie Lena een frisse duik in de stijlen waarmee ze is opgegroeid en waar ze van houdt: Soul, Blues en Funk. Door de jaren heen hebben muziekcritici zich verwonderd over de dynamische aanwezigheid van Jennie op het podium. Deze opname is daar een voorbeeld van, maar neemt tevens een andere dimensie aan. Er is een band tussen Jennie en het publiek terwijl ze haar hart en ziel op het podium stort. Dit jaar bracht Jennie Lena een nieuw album uit, geproduceerd door Frank McComb. Op de plaat keert Jennie terug naar haar roots, in depth Soul & Blues. We kunnen nu al niet wachten deze live te horen op ons podium!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Ben Samuel

Ben Samuel groeide op als een kind in een groot gezin. Hij werd niet opgemerkt thuis en ook zijn talent werden als student en werknemer niet opgemerkt. In muziek vond hij zijn thuis. Een connectie maken met anderen is voor hem de essentie van het maken van muziek.

Nu is Ben fulltime muzikant. Geïnspireerd door de menselijke psychologie, relaties, filosofie en liedjes van John Mayer en RY X gaat hij voor een diepere connectie met zijn luisteraars. Met pijnlijke en eerlijke teksten verpakt in mooie melodieën. Eind dit jaar duikt hij de studio in voor zijn debuut EP, de start van zijn carrière!

MEZZ tipt