Zaterdag 4 maart
Jebroer
19:30
Jupiler zaal
19:30 | Jupiler zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen

Wie Broederliefde helemaal het einde vindt, heeft sowieso ook een soft spot voor Jebroer. Deze Nederlandse rapper is bekend van de nummers Nooit Meer Slapen van Yellow Claw en Omlaag, hét nummer waar hij zichzelf mee omhoog schopte in de iTunes-hiphopcharts.

Jebroer maakte tot 2013 deel uit van hiphopcollectief Nouveau Riche, waarbij hij zij aan zij stond met flinke mannen zoals Mr. Polska en Ronnie Flex. Hij heeft zijn verhaal al weten te vertellen op festivals als Noorderslag in 2014 en Pinkpop en Tomorrowland in 2015.

Op 11-11 komt ELF11, de debuutplaat van de rapper uit.

In het voorprogramma staat Caza. Deze goedlachse Rotterdammer tourde in 2015 met Ronnie Flex, stond met de mannen van New Wave op het podium van Lowlands en heeft natuurlijk ook een aantal eigen shows op zijn naam staan op o.a. het Bevrijdingsfestival en het Kwaku Festival. Daarnaast leverde hij met ‘Als we gaan’ een bijdrage aan het album ‘Elf11’ van Jebroer.

Tot slot zorgt Rät N FrikK voor een vette afterparty. Dit producer duo laat zich niet beperken door genres, maar werkt met alles dat groots is en veel bas heeft. De jongens hebben officiële remixen voor DI-RECT en Billy the Kit gemaakt, samengewerkt met Anita Doth(2Unlimited), JeBroer en Boaz van de Beatz. Ook hebben ze nummers geproduceerd voor Caza, Amerildo de Krijger en Ronnie Flex.

MEZZ tipt