Zondag 5 juni
Jay Marten & the Early Birds
+ VITAMIN B12
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • Rock

Jay Marten is een opkomende singer-songwriter die samen met zijn band vibrerende rock geïnspireerd door Steppenwolf, The Doobie Brothers en Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival maakt met een hedendaagse kijk op het leven. De psychedelische touch en vibrerende grooves laten je voelen alsof je meegenomen wordt op een roadtrip in een auto met verchroomde bumpers, lange flared jeans, 8-track tapes en de liefde van je leven naast je terwijl je de zakkende zomer zon tegemoet rijdt.

De afgelopen jaren zijn Jay Marten & The Early Birds bezig geweest met het brouwen van hun debuutalbum genaamd ‘The Millennium Tree’. Ieder nummer op deze plaat is gevuld met zweet, liefde en tranen. Van hardrock en ballads, tot soul, funk, met een vleugje disco. Hoor de nieuwe nummers live op hun releaseshow die je niet wil missen!

Vitamin B12

Zeg nou eens eerlijk, wie kan er niet wat extra gelukshormonen in zijn leven gebruiken? Bij de psychedelische rockband Vitamin B12 staat positiviteit hoog in het vaandel, en dat hoor je!
Met hun zonnige, dynamische, fuzzdelic vibes zorgt de band voor een onweerstaanbare 70’s vibe. Alternatievelingen onder ons, deze wil je zeker niet missen!

MEZZ tipt