Vrijdag 22 maart
Janne Schra
Waalse Kerk x MEZZ
20:30 (Doors: 20:00)
Waalse Kerk
20:30 (Doors: 20:00) | Waalse Kerk
€ 17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Jazz
  • Pop
  • Singer-Songwriter
Janne Schra, afkomstig uit Amsterdam, is zowel schilder als zangeres en songwriter. Ze raakte voor het eerst bekend als de frontvrouw van de band Room Eleven, waarmee ze twee succesvolle albums uitbracht die zowel goud als platina behaalden. In 2009 besloot de band uit elkaar te gaan, waarna de zangeres aan haar solocarrière begon. Sindsdien heeft ze meerdere albums en nummers uitgebracht. Haar meest recente album, 'The Heart Is Asymmetrical', vol met Engelstalige popsongs, verscheen eerder dit jaar.

Janne Schra schittert op 22 maart in de Waalse Kerk met gitarist Radstake in ‘A Lot Of Water in the Water’. De zangeres brengt haar meest breekbare liedjes uit haar Engelstalige oeuvre, aangevuld met nieuwe liedjes over de diepste thema’s. Met alleen haar heldere stem, gitaren en een synthesizer brengt ze in deze intieme setting een prachtige, gevoelige show. Hier nodigt ze ook het publiek uit om momenten te improviseren en zo samen te smelten. Hierdoor drijft elke show op de energie van alle aanwezigen en voelt het nooit hetzelfde.

On tour: Waalse Kerk

MEZZ presenteert dit concert in samenwerking met de Waalse Kerk. Het concert heeft enkel zitplaatsen en zal plaatsvinden in de Waalse Kerk.

MEZZ tipt