Zaterdag 17 november
Jane Willow
+ Minkoli
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€10 voorverkoop | €12 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Folk
  • Jazz
  • Singer-Songwriter

Niet iedereen doet het, maar Jane Willow nam deze bijzondere stap. Op 21-jarige leeftijd verhuisde de Nederlandse singer-songwriter naar Ierland om haar liefde voor muziek na te streven. En dit was niet voor niks. In de afgelopen jaren is ze flink gegroeid en heeft ze veel optredens gegeven in Dublin en Galway. In 2017 was ze het voorprogramma van Glen Hansard, de frontman van The Frames, en nu is het tijd om haar stem te laten horen in Breda!

Jane Willow experimenteert in haar muziek met folk, jazz en klassieke elementen, terwijl ze haar rijke en zachte stem in het middelpunt houdt. Haar muziek heeft invloeden van Leonard Cohen en Nick Drake en haar warme stemgeluid doet denken aan Norah Jones, Lisa Hannigan en Dido. Haar nieuwe EP zal op 22 november uitgebracht worden in Dublin en wij zijn die geluksvogels om al eerder van deze sounds te genieten. Op 17 november zal zij haar nieuwe EP bij MEZZ laten horen en dat doet zij niet alleen! Ze neemt haar band vanuit Ierland mee om de show helemaal af te maken.

Minkoli verzorgt deze avond de support bij Jane Willow! Minke en Oli zijn een muzikaal duo, gevormd in Engeland en voortgezet in Nederland. Ze spelen voornamelijk akoestische folk. Minkoli speelt een mix van eigen liedjes en covers. Muzikale inspiratie komt van artiesten als Martha Tilston, Girlyman, Eva Cassidy en Damien Rice.

MEZZ tipt