Donderdag 27 december
Intergalactic Lovers
+ Ian Clement
19:00 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€17

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • indiepop

Intergalactic Lovers stond afgelopen editie nog op Ik Zie U Graag en dat smaakte direct naar meer, veel meer. Een uurtje Intergalactic Lovers live was niet genoeg, de nieuwe plaat ‘Exhale’ op repeat bleek ook niet voldoende dus dan vragen we ze toch gewoon terug voor een volledige clubshow! Dit jaar krijgen we het leukste cadeau dus pas op derde kerstdag. 27 december komen de Lovers namelijk met die fantastische nieuwe plaat naar MEZZ.

Intergalactic Lovers heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, meerdere malen wisten de Belgen ons podium al te vinden en overtuigde zij met hun ijzersterke popliedjes. Nieuwe plaat ‘Exhale’ toont een nieuwe kant van de band. ‘Exhale’ is een kleurrijk poprock album dat bijzonder goed in het oor ligt. De plaat roept associaties op met muziek van PJ Harvey en the Sundays, soms lichtvoetig en zonnig maar ook donker en dreigend. Een plaat die gaat over loslaten, depressie en je plaats zoeken in deze wereld. Intergalactic Lovers bevestigt met deze plaat wederom een van de belangrijkste Belgische bands van het moment te zijn. Met een ijzersterke live reputatie kan het niet anders dan bijzonder worden.

De support komt van Ian Clement, beter bekend als de frontman van de succesvolle band Wallace Vanborn. Hij roept met zijn diepe stem een unieke, intieme wereld op. Ian’s muziek is warm, ontroerend en soms somber. Fans van singer-songwriters als Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe worden onmiddellijk aangetrokken door zijn intrigerende manier om een muzikaal verhaal te vertellen. In februari 2019 brengt hij See Me In Synchronicity uit op Dox Records. Het album gaat om het herkennen van jezelf in andere mensen en verwijst direct naar gebeurtenissen in het leven van Ian.

MEZZ tipt