Zondag 13 maart
Intergalactic Lovers
+ Patches
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • elektronisch
  • indiepop

Vier jaar na de release van ‘Exhale’, het derde album van Intergalactic Lovers, is het viertal klaar voor een volgend hoofdstuk in hun intergalactische liefdesverhaal. Na een pauze en enkele persoonlijke tegenslagen die de band te verduren kreeg zijn de lovers terug en er helemaal klaar voor om hun verfrissende nieuwe album aan je te laten horen.

Verrassend maar toch vertrouwd, zo klinkt de nieuwe muziek van de indiepopband. Meer dan ooit smachten ze naar de dansvloer en gaandeweg introduceren ze een lading elektronische invloeden. Het is daarom ook geen toeval dat ze in zee gingen met Luuk Cox (Girls In Hawaii, Compact Disk Dummies).

Het resultaat van de samenwerking met Luuk, het geduld, het doorbijten en de bewegingsvisie voor ogen houden, heet ‘Liquid Love’. Een plaat die vertrouwt klinkt zonder in herhaling te vallen. Een plaat die gaat over verandering en het omarmen daarvan. Een plaat die gaat over liefde in al zijn vormen. ‘Liquid Love’ is de volgende stap in de richting van de gezonde ambitie die de lovers al vier platen naar voren schuiven, namelijk’ werelddominantie en hun terugkeer naar het podium en het publiek.

Patches

Lotte Lauwers raast brokken emotioneel puin naar buiten. Met een subtiele smaak voor inpakkende zang schokken en spinnen met precies de juiste hoeveelheid beats en uitstrijkjes van elektronische tempera. Patches is een must voor iedereen met een zwak voor melancholische verhalen en sensuele ontmoetingen.

MEZZ tipt