Zondag 14 oktober
Ian Siegal + Eric Steckel
13:30 (Doors: 13:00)
Jupiler zaal
13:30 (Doors: 13:00) | Jupiler zaal
€20

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues

Zondag 14 oktober organiseert mezz een heerlijke blues middag! Geniet van de prachtige muziek van Ian Siegal en Eric Steckel met een lekker drankje in de Jupiler zaal.

Ian Siegal behoort tot de absolute top van de Europese blues/roots scene. Zo speelde hij al meerdere malen op enorm veel belangrijke festivals als BRBF en North Sea Jazz. Ook werden meerdere van zijn albums tot “album of the year” uitgeroepen door MOJO magazine en ontving hij meerdere nominaties voor een Blues Music Award! Hij wordt tegenwoordig begeleidt door de Nederlandse groep The Rhythm Chiefs. Daarmee heeft hij het laatste album genaamd ‘All The Rage’ opgenomen welke behoort tot zijn beste albums! Dit moet je gewoon gezien hebben!

De 28-jarige Eric Steckel wordt ook wel de jongste veteraan van de bluesrock genoemd. Voor zijn leeftijd is hij ongelofelijk ervaren en toegewijd. Eric’s debuut album ‘A Few Degrees Warmer’ is in 2002 opgenomen toen hij 11 jaar oud was, de plaat was meteen een van de best verkochte albums op Amazon en CDBaby. Ondertussen tourt hij al meer dan 10 jaar en heeft hij al 9 albums uitgebracht. En nu is hij terug met een nieuwe plaat genaamd ‘Polyphonic Prayer’. Hiermee keert Eric terug naar een Bluezy Soulful Roots sound met de heavy massieve tonen van zijn vorige album ‘Black Gold’. Eric brengt met zijn energieke gitaarspel een geweldige passie en energie op het podium die je omver zal blazen!

MEZZ tipt