Zondag 19 juni
Human Impact
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • industrial metal
  • Metal
  • noise rock

Vriendschap in goede en slechte tijden, wederzijds respect en de bewondering voor elkaar. Bijna drie decennia lang hebben de paden van vier noise rock pioniers zich gekruist tot ze in 2018 dan eindelijk samenkwamen. Met de krachten gebundeld ontstond de Amerikaanse band Human Impact en in 2020 lieten ze met hun gelijknamige debuutalbum zien wat voor potentie er in deze formatie zit! De muziek wisselt hypnotiserende harmonieën af met intens en rebels instrumentaal werk. Dit wordt ondersteund door industriële buzz, zenuwslopende, maar ook pakkende vocalen en gitaargrind.

Het kwartet wil vooral dienen als het licht aan het eind van de tunnel tijdens moeilijke en sombere tijden. De onderwerpen die aan bod komen zijn problemen die zich in de wereld afspelen. Denk hierbij aan verdeeldheid in de samenleving, nep nieuws, depressies en het milieu. Hoop en positieve energie zijn sleutelwoorden binnen hun muziek en als ze iets willen overbrengen naar de bezoeker is het impact, Human Impact.

“Human Impact’ is veel meer dan de som der delen. Het roept een angstaanjagende tijd en plaats op, iets wat de leden allemaal hebben ervaren” – Gregory Hyde (Clashmusic)

MEZZ tipt