Vrijdag 24 november
Housequake
20 year anniversary
22:00 (Doors: 22:00)
Jupiler Zaal, Popcafe
22:00 (Doors: 22:00) | Jupiler Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • dance
  • House

Housequake dj’s ROOG en Erick E zijn terug. Housequake is bekend van one-offs en festivals en natuurlijk hun eigen Housequake Festival en gaat nu op clubtour.

RoXY-veteraan Erick E bundelde de krachten 20 jaar geleden met zeroes-ster ROOG. Gewapend met unieke dance floor weapons, mash-ups, eigen producties en live acapella’s zetten ze een unieke act neer die ze in heel het land op alle grote podia bracht. Van Sensation White tot Solar Weekend, van Dance Valley tot een uitverkocht Kurhaus: HOUSEQUAKE maakt het waar.

De HOUSEQUAKE avond wordt aangevuld met dj’s Leon Benesty en Boris Smith.

Breda Beats

Breda Beats is een stichting die zich richt op de belangenbehartiging van de elektronische muziekindustrie in Breda. Hun ultieme doel is het ondersteunen en mogelijk maken van talentontwikkeling, het vergroten van de zichtbaarheid van de stad en het stimuleren van de doorontwikkeling van de nachtcultuur.

Ze werken nauw samen met lokale en regionale organisaties om talentontwikkeling te stimuleren en jonge artiesten en andere industry professionals te ondersteunen in hun carrière. Door middel van workshops, coaching en netwerkmogelijkheden ondersteunt Breda Beats talenten om zichzelf verder te ontwikkelen en hun muzikale dromen waar te maken.

Daarnaast streeft Breda Beats ernaar getalenteerde artiesten te programmeren op mooie, waardevolle plekken in de stad. Dit doen ze door zowel eigen hostings als in samenwerking met externe clubs en podia, waaronder MEZZ! Voor deze Housequake-editie brengt Breda Beats lokale talenten GYRA B2B Taffson en Davide Silva mee naar het evenement, en er zal een DJ-booth zijn waar je kunt genieten van de beats van deze getalenteerde artiesten.

MEZZ tipt