Vrijdag 22 januari
Herman Brood Academie on Tour
Daphne van Ditshuizen, Kalaallit Nunaat, Two and a Half Girl & Waus
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
Gratis

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Pop
  • Rock

Dit is de verplaatste show van Herman Brood Academie on Tour dat eigenlijk op 1 mei zou plaatsvinden.

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Deze avond zie je de beste bands van de academie op ons podium stralen! Dit is een unieke kans om het huidige talent van Nederland te zien. Bands als Rondé, 45ACIDBABIES, Yip Roc en Mister & Mississippi zijn al eerder mee op tour geweest. Houd onze website in de gaten, de komende dagen wordt de volledige line-up bekend gemaakt!

Daphne van Ditshuizen 

Daphne van Ditshuizen (21) is tweedejaars studente pop/rock. Je herkent haar vast al aan haar deelname aan The Voice Of Holland seizoen 10! Hier eindigde ze namelijk als finalist. Van Ditshuizen is een popmuzikant met een sound die zich leent voor country. Die sound hoor je ook prachtig terug in haar eigen werk.

Kalaallit Nunaat

Kalaallit Nunaat is een band met een naam net zo mysterieus als hun sound. Hypnotische herhaling en oorverdovende noise is wat je kan verwachten van dit drietal uit Rotterdam. De band laat zich vooral inspireren door bands als A Place to Bury Strangers, Joy Division en My Bloody Valentine en vormen daarmee een unieke combinatie in de Nederlandse rock wereld. Kom deze mannen zeker checken!

Two and a Half Girl

De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met een catchy interpretatie van hardcore/metalcore geeft Two and a Half Girl, een post-hardcore band uit Utrecht, een direct herkenbare sound. Voor fans van A Day To Remember, John Coffey en Beartooth is deze jonge band echt de moeite waard om live te zien. Two and a Half Girl heeft een energieke liveshow en zorgt voor de nodige meezing refreinen, mosh pits en walls of death!

Waus

Waus is wat de naam doet suggereren: er zijn geen grenzen. Een mix van indie-pop/rock waarbij het fundament besmeerd wordt door een muur van synthesizers en de frontvrouw niet bang is je bij je ballen te pakken. Deze 4-koppige band met diverse roots heeft zichzelf volledig aan elkaar toegewijd om louter trekhits te maken en je mee te slepen in hun krachtige live show!

MEZZ tipt