Maandag 24 februari
Grote Optocht
MEZZ'N ALLE CARNAVAL
12:00 (Doors: 12:00)
Jupiler zaal
12:00 (Doors: 12:00) | Jupiler zaal
Gratis toegang

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Carnaval

Tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. Na de optocht hossen we nog even door,  op het voorplein en in de grote zaal.  Dit jaar gaan we lekker door tot 00.00! So hoss til you drop!

Voor de elfde keer op rij draaien DJ EF Z en DJ PJ tijdens carnaval in Mezz. Dit jaar als
De Techno Boomers. DJ EF Z en DJ PJ zijn muzikale omnivoren. De plaatjesdraaiende
jongere ouderen zoeken in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen.

Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat gaat van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop, hoempa en andere dijenkletsers. Alles kan, zolang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

De Techno Boomers zijn van alle markten thuis en graaien in hun eindeloze platenbakken en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen en het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen De Aal en ZZ Top, De Balletjes van de Koningin en Great Balls of Fire, Ich Bin Wie Du tot Viva España en van Lust For Life tot The Rivers Of Babylon.

MEZZ tipt