Maandag 27 februari
Grote optocht van ut Kielegat – The Trumpster Twins
13:00
Mezz terras
13:00 | Mezz terras

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen

Tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske.

Dit jaar presenteren wij met trots: The Trumpster Twins. Deze tweelingbroertjes van The President of the US of A hebben alle tijd om in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen te speuren. Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop en andere dijenkletsers.

Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

Ronald en Bolland Trumpster zijn van alle markten thuis en graaien in hun eindeloze platenbakken. Ze weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen en het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen De Aal en ZZ Top, De Balletjes van de Koningin en Great Balls of Fire, Ich Bin Wie Du tot Viva España en van Lust For Life tot The Rivers Of Babylon.

MEZZ tipt