Zondag 30 juni
Gluren bij de Buren
Siberian Oxygen & Lola Mey
13:45 (Doors: 13:30)
Popcafe
13:45 (Doors: 13:30) | Popcafe
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • open dag
Op zondag 30 juni doen we mee aan Gluren bij de Buren en mag je een kijkje nemen in ons popcafé met livemuziek. Op die dag komen Siberian Oxygen & Lola Mey een optreden geven. Kom je langs? Bekijk het hele programma op de website van Gluren bij de Buren.

Tijdens Gluren bij de Buren treedt lokaal talent op, letterlijk op het gras van de buren. Je bent welkom achter de schutting bij je buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje! Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden.

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s.

Siberian Oxygen

De muziek van Siberian Oxygen lijkt gemaakt voor Gluren bij de Buren. De ingetogen songs waarbij akoestische gitaar en harmonieuze zang samensmelten, zorgen gegarandeerd voor een intieme sfeer. Met Damien Rice, Leonard Cohen en Eva Cassidy als inspiratiebronnen, speelt het zestal een mix van eigen songs en covers.

Tijden: 13:45/ 15:15 / 16:45

Lola Mey

Lola Mey is een singer-songwriter uit Breda die ook (haar eigen) muziek produceert. Ze maakt eigentijdse songs over het leven en persoonlijke ontwikkeling. Ze zal haar liedjes akoestisch ten gehore brengen waarbij ze ook nummers speelt die (nog) niet zijn uitgebracht!

Tijden: 14:30 / 16:00 / 17:30

MEZZ tipt