Zaterdag 14 januari
Gladde Paling & Vieze Asbak
+ Abstract + SiD + Jipson & Yones
23:00 (Doors: 23:00)
Jupiler Zaal
23:00 (Doors: 23:00) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Drum 'n' Bass
  • meme-techno
  • Techno

Minumum leeftijd: 18 jaar

Timetable
23.00 – 00.00 Abstract
00.00 – 01.00 SiD
01.00 – 02.00 Jipson & Yones
02.00 – 02.45 Vieze Asbak
02.45 – 03.15 Vieze Asbak b2b Gladde Paling
03.15 – 04.00 Gladde Paling

Gladde Paling

Bij Gladde Paling weet je nooit waar de muziek heen gaat, maar één ding weet je wel: de drops zijn vies en de samples absurd. Vergeet diepgaande nummers met een lange opbouw en laat je omverblazen door de korte drum ’n bass nummers vol met memes. Vanaf de eerste plaat ‘Miel Monteur’ is hij omarmd door de grote dj’s en een miljoenenpubliek online. Zelfs NOISIA dropte tijdens hun afscheidstour zijn viezige tracks.

Vieze Asbak

Vieze Asbak brak door met zijn remix van ‘Meet Her At The Love Parade’. Hierna werd alles alleen maar gekker met de domste samples en nog vuilere beats. Wanneer Vieze Asbak draait weet je zeker dat het dak eraf gaat!

Abstract

Abstract is een DJ en producer uit Breda. Hij heeft een passie voor Dark and Heavy Drum and Bass. Om specifiek te zijn ‘Rollers’, een subgenre dat in korte tijd erg groot is geworden. Deze vorm van Drum and Bass sprak hem erg aan en inspireerde hem om zelf ook aan de slag te gaan. Bij de show zal hij beginnen om het publiek op te warmen.

Abstract

SiD

Bredase DJ en producer SiD komt met strictly bangers om de kiet te nog verder op te warmen. Hij is DJ en producer van de Bredase rapgroep Veilingkade, maar zijn roots liggen in de Drum and Bass. Met een featuring op Noisia radio en nog meer releases op de planning is SiD er een om in de gate te houden.

SiD

Jipson & Yones

Deze jongens hadden altijd al een passie voor muziek, maar nooit hadden zij toegang tot een DJ-set. Tijdens de welbekende lockdowns in 2020 heeft de verveling hun eindelijk gepushed om het heft in eigen handen te nemen en serieus iets te doen met hun passie. Met hulp van lokale venues hebben zij het DJ-vak geleerd. En zodra hier en daar weer wat plekken opengingen stroomde de bookingen in Breda binnen. Nu, twee jaar na de eerste cue button ingedrukt te hebben, draaien ze in steeds meer steden en hebben ze al een set gedaan op Wildeburg Festival 2022.

Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze een enorme waardering voor 90’s music. Dit zet ook de toon van hun sets. Ze houden ervan om hun publiek te laten genieten van electro, breakbeat, techno en jungle van die tijd. Elke set die Jipson & Yones spelen is anders, maar elke keer weten zij het voor elkaar te krijgen om hun vibe, enthousiasme en passie voor muziek over te brengen op de crowd.

Jipson & Yones

MEZZ tipt