Zondag 1 mei
GA-20
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • blues rock
  • Rock

Bluesmuziek wordt vereerd om zijn tijdloosheid. De beste blues – hoe oud dan ook – klinkt vandaag nog even fris en krachtig als toen hij voor het eerst werd opgenomen. Het high-energy elektrische blues trio GA-20 weet dit maar al te goed. Sinds hun oprichting in 2018 heeft GA-20 zich voor hun muziek laten inspireren door de late jaren ‘50/vroege jaren ‘60 blues, r&b en rock ’n roll. Het resultaat is een krachtig geluid dat tegelijkertijd traditioneel als verfrissend modern is. Deze sound liet de band al in volle glorie horen op hun debuutalbum ‘Lonely Soul’, die alom geprezen werd door critici en blues fans.

Na ‘Lonely Soul’ heeft de band twee jaar later een nieuwe plaat uitgebracht ‘Try It…You Might Like It! GA-20 Does Hound Dog Taylor’. Hierop brengt GA-20 een ode aan Hound Dog Taylor met hun covers van 10 nummers uit de catalogus van de Chicago blueslegende. Van de vurige eerste single en album opener ‘She’s Gone’ tot het zinderende ‘Sadie’ tot de Hound Dog klassieker ‘Give Me Back My Wig’, GA-20 levert het ene na het andere elektriserende nummer af.

Tijdens de liveshow brengen de mannen van GA-20 de tijdloze, ‘down and dirty’ blues rock tot leven en zorgen ze voor een onvergetelijke avond!

“GA-20 – Does Hound Dog Taylor Try It​.​.​.​You Might Like It! is een vrij toegankelijk instapmodel om de liefde voor de blues mee op te bouwen, en een heerlijke trip down memory lane voor de ietwat oudere luisteraar.” – Written in Music

“GA-20 is poised to be the biggest thing to hit the blues scene in a generation.” – The Pulse

MEZZ tipt