Vrijdag 15 april
Fresku
+ Massi
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Hiphop

Dit is de verplaatste show van Fresku die eigenlijk op respectievelijk 12 maart 2020 en 13 mei 2021 en 28 november 2021 zou plaatsvinden.

De Eindhovense rapper Fresku is terug met een nieuw album ‘In Het Diepe’. Het album is net als eerdere albums een perfecte samensmelting van kwetsbaarheid en humor; een emotionele rollercoaster van een zeer bewogen periode voor de rapper. Hij keert terug naar zijn roots op Curaçao, geeft een prachtige reflectie op de heftige periode waarin zijn zoontje chronisch ziek geboren werd, maar durft ook te zingen over de hoogtepunten uit de afgelopen tijd.

“Ik heb alles wat ik nu ben op 33-jarige leeftijd hierin gestopt. Ik heb geen nieuwe inzichten nu, ik ben leeg, alles zit in die plaat. Als mijn carrière morgen stopt, heb ik wel mijn beste werk gemaakt.”

Massi

“Zelfs als het niet goed komt, komt het wel weer goed” zegt Massi. Met zijn soulvolle, autobiografische muziek wil hij dit gevoel met zijn luisteraars delen. Als inspiratie, als steun in de rug, als geruststelling, voor de moeilijke periodes, want muziek heeft dat ook voor hem gedaan. Massi maakt platen met triphop, jazzy soul en rootsrock invloeden. Hiphop gemaakt door instrumentalisten, met teksten die raken, prikkelen en inspireren. Een volwassen geluid van een jonge man die negativiteit heeft omgeruild voor positiviteit, die een boodschap heeft. “Uiteindelijk wil ik dat iemand zich herkent in mijn muziek, er hoop uit haalt en weet:‘ik kom weer uit deze moeilijke situatie’. Want dat is mij ook gelukt.”

MEZZ tipt