Fri 23 Mar

FRESH

Hef + Yung Nnelg + Leafs + ANBU Koop Tickets
Jupiler zaal
21:00 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    €19,50 incl servicekosten
Genre
  • Hiphop
  • urban
Share

Hiphop, Beats & Lifestyle. Wat wil je nog meer? Fresh beats, fresh people, fresh artists. Nee, niet zomaar Hiphop, maar live acts die vooruitstrevend, credible en onderscheidend zijn. Geen oldschool hiphop, maar Fresh shit. Denk aan verse talenten als Yung Nnelg, Leafs en ANBU, maar ook aan artiesten die zichzelf keer op keer opnieuw uitvinden; Hef. FRESH is de nieuwe indoor hiphop-night van MEZZ en Boogiedown.

Hef heeft een unieke stijl en een rauw overkomen. 15 december dropte hij uit het niets zijn nieuwste album ‘Geit’. Op deze plaat heeft hij nummers uitgebracht met o.a. Jayh, Sevn Alias, Willie Wartaal, Crooks en Lijpe. Hef heeft een compleet eigen sound en toont keer op keer één van de hardste rappers van Nederland te zijn!

Sinds Yung Nnelg voor het solopad koos, is zowel het succes en de kritieke waardering alleen maar gestegen. En dat is knap, want naar eigen zeggen kiest hij niet altijd voor het geijkte pad. Het opkomend talent die al indruk wist te maken als onderdeel van het SMIB collectief zet nu alles op alles voor zijn solo carrière. In September kwam zijn nieuwste plaat ‘Serena’ uit en dat werd gevolgd door alleen maar uitverkochte zalen in het hele land.

Leafs was ‘The One To Watch’ van 2017. Vorig jaar tekende hij op 15-jarige leeftijd het contract van platenlabel ‘Noah’s Ark’, dit maakte hem de jongst getekende artiest van Noah’s Ark ooit.

Hij bracht twee EP’s uit vorig jaar, waaronder zijn debuut-EP ‘FEALS’. ‘FEALS’ staat in de top 10 beste releases van 2017 volgens Puna. Met co-signs van o.a. Yung Nnelg en Bokoesam heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest spraakmakende talenten van Nederland. Ja Leafs, jij bent alright!

De mannen van ANBU hebben aflopen jaren behoorlijk wat muziek uitgebracht en dat heeft ervoor gezorgd dat zij in hun hometown Venlo al niet meer normaal over straat kunnen. Ze hebben als gezamenlijk doel: van elk optreden een enorme turn up maken. In 2016 brachten ze hun album ‘Het Zonnige Zuiden’ uit en stonden ze al op Solar Weekend en Mysteryland. Deze hypercreatieve urban musketiers produceren hun eigen muziek, videoclips en maken zelfs hun eigen kleding. De meeste freshe boys komen toch echt uit Venlo!

More to come…
Naast deze namen zullen we binnenkort nog twee namen droppen voor onze gloednieuwe indoor hiphop-night! Blijf op de hoogte via het event.

Meer in MEZZ