Vrijdag 23 maart
FRESH
Hef + Yung Nnelg + Leafs + ANBU
19:30 (Doors: 19:00)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Jupiler zaal
€19,50 incl servicekosten

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • urban

Hiphop, Beats & Lifestyle. Wat wil je nog meer? Fresh beats, fresh people, fresh artists. Nee, niet zomaar Hiphop, maar live acts die vooruitstrevend, credible en onderscheidend zijn. Geen oldschool hiphop, maar Fresh shit. Denk aan verse talenten als Yung Nnelg, Leafs en ANBU, maar ook aan artiesten die zichzelf keer op keer opnieuw uitvinden; Hef. FRESH is de nieuwe indoor hiphop-night van MEZZ en Boogiedown.

HEF

Hef heeft een unieke stijl en een rauw overkomen. 15 december dropte hij uit het niets zijn nieuwste album ‘Geit’. Op deze plaat heeft hij nummers uitgebracht met o.a. Jayh, Sevn Alias, Willie Wartaal, Crooks en Lijpe. Hef heeft een compleet eigen sound en toont keer op keer één van de hardste rappers van Nederland te zijn!

Yung Nnelg

Sinds Yung Nnelg voor het solopad koos, is zowel het succes en de kritieke waardering alleen maar gestegen. En dat is knap, want naar eigen zeggen kiest hij niet altijd voor het geijkte pad. Het opkomend talent die al indruk wist te maken als onderdeel van het SMIB collectief zet nu alles op alles voor zijn solo carrière. In September kwam zijn nieuwste plaat ‘Serena’ uit en dat werd gevolgd door alleen maar uitverkochte zalen in het hele land.

Leafs

Leafs was ‘The One To Watch’ van 2017. Vorig jaar tekende hij op 15-jarige leeftijd het contract van platenlabel ‘Noah’s Ark’, dit maakte hem de jongst getekende artiest van Noah’s Ark ooit. Hij bracht twee EP’s uit vorig jaar, waaronder zijn debuut-EP ‘FEALS’. ‘FEALS’ staat in de top 10 beste releases van 2017 volgens Puna. Met co-signs van o.a. Yung Nnelg en Bokoesam heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest spraakmakende talenten van Nederland. Ja Leafs, jij bent alright!

ANBU

De mannen van ANBU hebben aflopen jaren behoorlijk wat muziek uitgebracht en dat heeft ervoor gezorgd dat zij in hun hometown Venlo al niet meer normaal over straat kunnen. Ze hebben als gezamenlijk doel: van elk optreden een enorme turn up maken. In 2016 brachten ze hun album ‘Het Zonnige Zuiden’ uit en stonden ze al op Solar Weekend en Mysteryland. Deze hypercreatieve urban musketiers produceren hun eigen muziek, videoclips en maken zelfs hun eigen kleding. De meeste freshe boys komen toch echt uit Venlo!

#VideoStateOfMind

Plaatjes draaien aka move the crowd… precies datgene wat een DJ behoort te doen en veel DJs doen dat al jaren op de juiste manier! De hedendaagse technologie heeft er voor gezorgd dat je steeds meer mogelijkheden krijgt om jezelf als DJ te onderscheiden en dat is wat DJ EZD ook doet. Ooit begonnen met draaien met vinyl, dankzij de technologische ontwikkelingen is het nu ook mogenlijk om videos te scratchen & te mixen en dat zorgt voor een next level DJ set. #VideoStateOfMind

More to come…
Naast deze namen zullen we binnenkort nog twee namen droppen voor onze gloednieuwe indoor hiphop-night! Blijf op de hoogte via het event.

BEATS

Newtune is een veelbelovende energieke dj uit Tilburg die weet hoe je een feestje bouwt! De avond gaat bij hem van Afro-House naar R&B en van Hiphop en Trap naar Pop. Hij heeft al gedraaid in verschillende clubs en podia zoals Poppodium013, Woo-Hah, Club FIX, Club Epic, Club Sorbonne, PCM Lounge, Club Lido, Boulevard Breda, Dynamo en nog veel meer. Naast draaien produceert Newtune ook zijn eigen tracks. In de toekomst kunnen we dus naast zijn mixtapes ook eigen singles en remixes verwachten!

Lolo ken je al als organisator van Boeisco! Hij draait op feesten en festivals als Vunzige Deuntjes, Vieze Anita, Breda Barst, PLOEGENDIENST, Duikboot en niet te vergeten Boeisco zelf! Lolo draait de lekkerste platen, van oldschool Hip-Hop en R&B classics tot aan hedendaagse hitjes en trapbeats.

LIFESTYLE

Instinct-One
Instinct-One is het creatieve kledinglabel waar kleding, talent en kunst bij elkaar komen! Een selectie van opkomende kunstenaars krijgen de mogelijkheid om hun kunst te verwerken in de kleding van Instinct-One. Dit leidt tot een geweldige collectie van originele kleding!

Tunesville
Breda’s vetste platenzaak Tunesville komt naar FRESH! Scoor hier de beste hip hop platen!

Boogiedown Merch
Ruff, Rugged and Raw! Thunder and bold heeft voor boogiedown merch ontworpen! Wil jij nou ook een dope Tee rocken, ze zijn bij ons in de foyer te koop!

MEZZ tipt