Fri 08 Feb

FRESH

Jacin Trill + Jiri11 + Cry + Gil & Megas Koop Tickets
Jupiler zaal + Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    €12,50 Earlybird | €15,00 regular
Genre
  • Hip-Hop
  • Hiphop
Share

FRESH is back! 8 februari zijn we toe aan een derde editie van deze heerlijke hiphop night. Deze keer klappen we er nog harder bovenop als voorgaande edities. Zo staan tijdens deze editie niemand minder dan Jacin Trill, Jiri11 en Cry klaar om de tent helemaal afbreken. Maar ook Tilburg’s finest, Gil en Megas die eerder al MEZZ op zijn kop zetten als support van De Likt staan deze avond op de line up.

Jacin Trill heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. Samen met zijn vriend 808milli maakte hij eind 2017 de tape Happyland waarop o.a. de tracks Kspreyopjebytch en Rozeswoesh staan. Nadat de tape werd opgepikt door Bokoesam en Ronnie Flex was zijn doorbraak compleet.

Jiri11 is een creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU. Met deze Venlose rapformatie verwierf hij bekendheid met de door hem zelf geproduceerde hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Jiri11 barst van de ambitie en wil met zijn energieke live performances niks anders dan de wereld veroveren!

Cry kun je kennen van het Individuals collectief die op de eerste editie van FRESH al op de line up schitterde. Cry is een 21-jarige rapper uit Rotterdam die met een mix van een hoog BPM, vrolijke beats en veel lines over designerkleding laat zien dat muziek maken voor hem vooral leuk moet zijn. Zijn manier van leven is gefocust op lol hebben en dat is terug te horen in zijn muziek.

Gil & Megas gaan als een speer! Dit Tilburgse duo werd al de de hiphopbelofte van Tilburg genoemd maar waar het vooral om gaat is plezier! Met een unieke sound  waarin ze invloeden van hiphop, house & pop combineren weten ze in elke track weer zoveel energie te pompen. Live is er geen houden aan, stilstaan is een no go!

Er komen nog een hoop extra’s aan zoals nog meer artiesten, een 2e area en een harde afterparty maar daarover later meer!

FRESH is een samenwerking tussen MEZZ, Boogiedown en To The Max Entertainment.

Meer in MEZZ