Zaterdag 11 maart
Ares + Jiri11
+ Martoes
20:00 (Doors: 20:00)
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 20:00) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • Nederlandstalig
  • Rap

FRESH presents: Ares + Jiri11! Fresh flows en dikke beats, FRESH brengt je de beste hiphop!

Ares

De Oosterhoutse rapper Ares stond al op jonge leeftijd in de spotlights: op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Sinds 2017 doet hij als onafhankelijke artiest wat hij zelf wilt. Daarin kiest hij ervoor om down to earth te zijn en te experimenteren met allerlei soorten sounds en effecten. Doorgaans staat Ares niet heel graag in de spotlights, maar als hij eenmaal de mic in zijn handen heeft, gaan zowel hij als zijn publiek helemaal los.

Jiri11

Jiri11 werd bekend met Venlose rapformatie ANBU. De door hem zelf geproduceerde hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’ zorgde voor een doorbraak. Daarnaast ontwerpt de creatieve duizendpoot de merch van ANBU en maakt hij ook zijn solo muziek.

Met zijn solo debuutalbum dit jaar is zijn geluid meer ontwikkeld en klinkt hij serieuzer dan ooit.

Martoes

Martoes is geboren in Breda en begon op zijn 10e met freestyle. Hij zal de avond aftrappen als support! Muziek maken werd voor hem een weg om de drukte in zijn hoofd van zich of te schrijven en rappen gebruikte hij als middel.

Op zijn 13en had hij zijn allereerste optreden in MEZZ. Hiervoor had hij een track geschreven ‘Doe Het Gewoon’ onder de naam Kid Trunk.

Door de jaren bleef hij oefenen en op zijn 17e begon zijn met meer optredens. Van Breda naar Club Vie in Rotterdam tot aan 013 Poppodium. Daarna bracht hij het nummer ‘Wiggle’ uit onder zijn eigen management genaamd YOUNG BOYS CAPITAL die nu 167.000 streams heeft. Verder is hij bezig met verschillende projecten met een andere meer rauwere sound.

 

MEZZ tipt