Zaterdag 25 september
FRESH
Sevn Alias + Mensa + Rey Tranquilo + LITTAMINE
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Hiphop

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste editie van FRESH die eigenlijk op 26 september /24 april zou plaatsvinden.

Hiphop, Beats & Lifestyle. Wat wil je nog meer? Fresh beats, fresh people, fresh artists. Nee, niet zomaar hiphop, maar liveacts die vooruitstrevend, credible en onderscheidend zijn. Geen oldschool hiphop, maar Fresh shit.

Op 25 september geniet je van van de lekkerste hiphop tijdens FRESH! Tijdens de vijfde editie komen Sevn Alias, Mensa, Rey Tranquilo en LITTAMINE de tent op zijn kop zetten.

Sevn Alias

In 2015 maakte Sevn Alias zijn entree in de hiphop-scene is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse charts. ‘Gass’ betekende de doorbraak van Sevn Alias. De nummer 1-hit werd viervoudig platina en verbrak het record meest bekeken Nederlandstalige videoclip ooit op YouTube met ruim 32 miljoen views. Als erkenning voor deze uitzonderlijke prestatie ontving hij een Edison.

Hij heeft al verschillende gouden en platina platen op zijn naam en gespeeld op de grote festivals als WOO HAH, Best Kept Secret, Lowlands en Noorderslag. In een ongekend korte tijd heeft hij zijn successen op weten te bouwen en is zich bewust van het harde werken wat daarbij komt kijken.

Mensa

Mensa is geen kind. Hij is namelijk one of a kind. Door de sound en energie die hij brengt. Mensa zijn tracks zijn energiek, dansbaar en aanstekelijk. Daarnaast is hij misschien wel een van de meest beweeglijke rappers van de scene. In zijn clips is terug te zien hoe hij flexibel danst en meebeweegt tijdens het spitten van zijn lines.

De rapper tekende begin 2019 voor een deal met het label van Sevn Alias, 1OAK. Dat Mensa niet stil kan zitten is geen geheim, want kort na zijn eerste single onder 1OAK, ‘China White’, dropt hij de track ‘Hoe Dan?’ en weet hiermee zijn naam nog groter te maken dan voorheen.

Rey Tranquilo

Een ding is zeker: Rey Tranquilo is nooit tranquilo. Hij is artiest pur sang en staat bekend om zijn overtuigende liveshow en sterke DIY-mentaliteit. 2018 was een goed en druk jaar voor Rey; hij speelde 50 shows op festivals als WHOO HAH! en Solar, won De Grote Prijs van Nederland, werd uitgelicht als 101Barz Talent, was de meest geboekte hiphop act tijdens de Popronde en bracht verschillende nummers uit. De nummers ‘Wie Ben Jij’, ‘Green On Me’ en ‘BlueRey’ en zijn EP ‘More Life For Life’ bracht hij uit op Top Notch. De komende tijd staat in het teken van nieuwe muziek. Positiiief!

LITTAMINE

LITTAMINE is de Nederlandstalige hip-hop/urban artiest Jayshon. Met zijn diversiteit zorgt hij ervoor dat hij de clubs met zijn Caribische- dansmuziek ondersteboven krijgt. Hij verwerkt de realiteit van het dagelijkse leven op zowel een kleine en een grappige manier. Afgelopen jaar zorgde hij er al voor dat o.a. WOO HAH en Melkweg op zijn kop stonden. Met LITTAMINE is het gegarandeerd feest.

FRESH

FRESH is een samenwerking tussen MEZZBoogiedown en To The Max Entertainment.

MEZZ tipt