Zaterdag 7 december
FRESH
Joost + Ares + Gil x AT Louis + Wolf
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • Rap

Hiphop, Beats & Lifestyle. Wat wil je nog meer? Fresh beats, fresh people, fresh artists. Nee, niet zomaar hiphop, maar liveacts die vooruitstrevend, credible en onderscheidend zijn. Geen oldschool hiphop, maar Fresh shit.

Op 7 december kun je weer genieten van van de lekkerste hiphop tijdens FRESH! Tijdens de vierde editie komen Joost, Ares, Gil x AT Louis en Wolf de tent op zijn kop zetten.

Joost

Joost, ook wel bekend om zijn alter ego EenhoornJoost, zwerft al jaren rond op allerlei online platformen. Met zijn liefde voor beeld en muziek creëerde hij het eindeloos creatieve perspectief om te spelen met de emoties, aannames en gedachtes van zijn kijkers en luisteraars.

In 2018 bracht Joost samen met Donnie het album ‘M van Marketing’ uit, waarmee zij het Koninklijk Theater Carré, Paaspop, Lowlands en WOO HAH! in extase achterliet. Je kunt Joost niet in een hokje plaatsen,  maar hij zet gegarandeerd een energieke en onvergetelijke show neer!

Ares

Misschien is Ares wel de meest introverte rapper van Nederland. Wel zijn al zijn shows stuk voor stuk uniek. Als je er niet bij bent, weet je ook niet hoe het klinkt, want bij de volgende show is alles anders. Hij slingert zijn pure, emotionele en oprechte teksten door de microfoon terwijl het publiek helemaal los gaat op zijn mengelmoes van stijlen.

Gil x ATLouis

Gil (bekend van Gil & Megas) heeft voor een nieuw project zijn krachten gebundeld met producer ATLouis. Beide afkomstig uit Tilburg hebben samen gewerkt aan de Legendarisch EP.

Gil stond al eerder met zijn duo Gil & Megas op FRESH rondom het uitbrengen van hun ‘Het Gaat Beter’ EP. ATLouis kun je kennen van diverse producties binnen het Nederlandse hiphoplandschap. Zo produceerde hij o.a. voor Sevn Alias, Miggs de Bruijn, en nog vele andere! De legendarisch EP bevat een variërende sound (van dansbaar tot trappy)! Voor deze EP doet het duo eenmalig een legendarische show tijdens FRESH. Wanneer de EP uitkomt blijft nog even stil. Maar wat zeker is, is dat de Tilburgers positieve vibes naar Breda komen brengen op 7 december.

Wolf

Trots vertegenwoordigt Wolf iedereen die liever zijn eigen gang gaat. Zijn eerlijke, energieke en eerlijke raps bezorgde hem een groot bereik. Met nummers als ‘GGRD’ en ‘Friet en Wiet’ geeft hij zijn fans een kijkje in zijn leven.

Afterparty: Het Hiphop Journaal

Het Hiphop Journaal brengt de allerbeste Nederlandse hiphop, waarbij drie DJ’s van classics tot new school gaan. De Manager, Johannes IV en Bowie hebben gezamenlijk meer dan 500 shows achter hun naam staan (waaronder shows met De Jeugd Van Tegenwoordig, Zwangere Guy, Joost & Ares) en bundelen hun krachten en hiphop-expertise in dit unieke clubconcept.

Van Opgezwolle tot The Opposites, via Kraantje Pappie, Winne en Jiggy Dje terug naar Extince, Brainpower en Osdorp Posse. Natuurlijk vergeten ze ook tunes van Ronnie Flex, Snelle, Josylvio en Jonna Fraser niet; verwacht een bloemlezing uit het heden, verleden en de toekomst van de hiphop des vaderlands.

FRESH is een samenwerking tussen MEZZBoogiedown en To The Max Entertainment.

MEZZ tipt