Vrijdag 2 november
FRESH
Bokoesam + Kevin + Idaly + Wally A$M + T.DUTTY
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€13,50 (incl servicekosten)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • urban

Hiphop, Beats & Lifestyle. Wat wil je nog meer? Fresh beats, fresh people, fresh artists. Nee, niet zomaar Hiphop, maar live acts die vooruitstrevend, credible en onderscheidend zijn. Geen oldschool hiphop, maar Fresh shit. Denk aan verse talenten als Bokoesam, Kevin, Wally A$M en Idaly. FRESH is de indoor hiphop-night van MEZZ en Boogiedown.

Bokoesam

Samuel Sekyere, beter bekend als Bokoesam, is een Amsterdamse rapper. In 2015 brak hij door toen hij aansloot bij het New Wave collectief, waarmee hij de Popprijs wint. Zijn single‘No Go Zone’ gaat viral en Bokoesam gaat door met het werken aan nieuwe tracks. Eind 2016 brengt hij EP ‘Een Beetje Voor Jezelf’ en mixtape ‘Bokoeyoncé’ naar buiten. Enorm veel losse projecten volgen en niemand kan nog om hem heen. Na debuutalbum ‘Solo’ brengt hij met Jacin Trill ‘Zo Vader Zo Zoon uit’ dat meteen op nr.1 binnenkomt in de Nederlandse Album Top 100 gevolgd door een uitverkochte tour. Nu heeft hij de keiharde EP ‘Yung Bok’ samen met Yung Felix uitgebracht en is hij klaar om onze zaal helemaal op zijn kop te zetten!

Kevin

Kevin heeft altijd zijn droompad gevolgd: profvoetballer worden. Op zijn 16e begon hij zich daar echter van af te zetten en ging hij de straat op om zijn grenzen op te zoeken. Hier ontdekte hij een andere kant van zichzelf die hem energie en inspiratie gaf, maar hem ook in de problemen bracht. Hij begon met rappen en wachtte niet af tot iemand op zijn pad kwam. Hij vroeg om één shot bij de oprichters van Rotterdam Airlines en die kreeg hij. Diezelfde avond werd hij teruggebeld en de rest van het verhaal is geschiedenis. Kevin heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken, alles op eigen tempo. Hij heeft hits met artiesten als Emms, Sevn Alias, Josylvia en Jairzinho, meerdere EP’s en gouden platen, niets kan Kevin stoppen. Bij Fresh zal hij zijn nieuwe plaat ‘Lente’en andere hits laten horen.

Idaly

Ook Idaly kennen we van het New Wave collectief. Je kent hem van de hits ‘Hoog/Laag’ en ‘No Go Zone’. Hij heeft al gestaan op de grootste festivals als Appelsap en Lowlands en won met New Wave de Popprijs. Hij bracht solo-debuut ‘Eindelijk’ en EP ‘Nu’ uit met Jonna Fraser, Bokoesam en Cho en laat Nederland zijn talent zien. 2 november zal hij jullie laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft!

Wally A$M

Oualid ‘Wally’ Oussar is geboren en getogen in de Schilderswijk, Den Haag. Hier zette hij de stad op zijn kop met zijn crew A$M, Agga $treet Music. In 2017 besloot hij zelf verder te gaan en bracht EP ‘Road To DBV’ uit, gevolgd door ‘Days Before Vrijheid’ waarop ook Cry (Individuals) en Jacin Trill te horen zijn. De track ‘Late Night’ was zo hard dat Bokoesam en Ray Fuego de plaat onder handen genomen hebben in een eigen versie. Maar niet alleen topartiesten erkennen zijn talent, ook label Noah’s Ark ziet het. Zo brachten ze Wally’s eerste single ‘The Flight’ uit. Met deze single en ander werk zal Wally de zaal afbreken!

T.Dutty

De jonge hongerige rapper uit Tilburg-West is al even hard aan de weg te timmeren. In 2017 bracht hij in samenwerking met ATLouis de tape genaamd ‘Plaats Delict’. Momenteel is hij hard bezig met zijn tape genaamd Duttyvelli die voor de jaarwisseling uit gaat komen. Maar 1 ding is zeker, 2 november brengt hij vuur!

MEZZ tipt