Vrijdag 23 november
Freaky Friday
- Live Edition!
20:00 (Doors: 20:00)
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 20:00) | Jupiler zaal
€10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Dans
  • Disco
  • Funk
  • Soul

In het najaar is Freaky Friday wederom terug in Mezz met een speciale verrassing. We hebben een fantastische liveband gevonden die de heerlijke soul en funk van afgelopen decennia live gaat vertalen. Niemand minder dan Cluster staat vanavond live on stage! De funk en soul spat van deze jonge nuchtere band af, net als een extreme lading enthousiasme. De band heeft al een aantal keer op Breda Jazz Festival gestaan en hebben zij de Talent Award gewonnen na een concert op de Grote Markt in Breda. Kriebels in je buik, je voet tikt op het ritme en de moves komen weer naar boven. Dat is wat Cluster zal veroorzaken!

Uiteraard is ook je favoriete Freaky Friday dj, DJ Remmie weer aanwezig om je te voorzien van de heerlijke funk, soul en disco classics.

In de foyer staat The Big Eck  met de alternatieve discohits! Deze DJ spit elke platenbak door voor die ene perfecte plaat. Elk b-kantje wordt beluisterd op zoek naar die onverwachte knaller! Verwacht een heerlijke vinylset met een mix van funk, soul en disco van de afgelopen decennia.

Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar

MEZZ tipt