Vrijdag 13 januari
FLEUR
+ The People’s Pleasure Grounds
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Yé-Yé

FLEUR neemt je met haar vrolijke Yé-Yé muziek mee terug naar de jaren ’60 van de vorige eeuw. Haar eerste album ‘Fleur’ dat in 2020 uitkwam werd gelijk een succes. Door de Franse zang waan je je direct even in Frankrijk en krijgt je humeur onmiddellijk een boost. Wanneer de muziek begint is het bijna onmogelijk om stil te blijven zitten. Dit opkomend talent wil je zeker niet missen.

Voor haar nieuwe album, dat in november is uitgekomen, laat ze zich onder andere inspireren door The Beach Boys en France Gall. Dit zorgt voor een album met veel verschillende muziek dat samen een mooi geheel vormt. Ieder nummer is mooi op zichzelf, maar als geheel versterken de geluiden van de muziek elkaar, zoals de kleuren in een bos bloemen dat ook doen. Om deze reden heet het album dan ook ‘Bouquet Champêtre’, of in het Nederlands vertaald veldboeket.

The People’s Pleasure Grounds

The People’s Pleasure Grounds is als een visioen naar eindeloze stranden met azuurblauwe golven; een soundtrack voor een trip naar een verloren paradijs waar wijn rijkelijk vloeit, en het weer altijd goed is. Met Jimmy de Kok aan het roer weet deze band menig zaal en veld om te toveren tot magische Californische taferelen. Live wordt De Kok vergezeld door Malenzie Mac-Donald Jr., Gijs van der Heijden en Eno Aronds. Samen bedwelmen ze de luisteraar met een flinke dosis reverb-gitaren en dromerige zangpartijen die doen denken aan bands als Allah-Las en Babe Rainbow. Met een eerste EP uit en een aantal zeer goed ontvangen live-shows achter de rug, ziet de toekomst er voor deze band rooskleurig uit. Een absolute must-see voor eenieder die de sixties surfcultuur omarmt.

MEZZ tipt