Sat 15 May 2021

Fleddy Melculy & Pene Corrida

Koop Tickets
Fleddy Melculy
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    Voorverkoop € 15,50 | Deurverkoop € 17,50
Genre
  • hardcore
  • Metal
Share

Dit is de verplaatste show van Fleddy Melculy & Pene Corrida die eigenlijk op 24 april zou plaatsvinden.

Fleddy Melculy is na vier jaar nog maar net opgewarmd! In 2016 had de metal band een schot in de roos met ‘T-shirt van Metallica’. Ze werden vanaf dag één opgepikt door alle mogelijke media. Ze scoorde de ene cult hit na de andere en veroverden festivals als Graspop en Zwarte Cross. Natuurlijk met hun Nederlandstalige metal en hardcore!

Met het derde album ‘Sabbath Fleddy Sabbath’ heeft Fleddy Melculy de draad weer opgepakt waar die bij het vorige album achter gelaten is. Het nieuwe album wordt ook wel het hardste en meest agressieve album tot nu toe genoemd. Maar is ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat die de rockers tot nu toe gemaakt hebben. Dit wordt geen rustige avond, dus ga tijdens de Fleddymania helemaal los in de moshpit en schreeuw de longen uit je lijf!

Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert en … het Jeugdjournaal. De band bracht dit jaar een nieuw album uit. Wat hoort daar bij? Een zweterige album release tour! Dus, klaar om een salsa dansje te doen?

Pene Corrida: Popmusic on steroids!

Meer in MEZZ