Fri 24 Apr

Fleddy Melculy & Pene Corrida

Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    Voorverkoop € 15,50 | Deurverkoop € 17,50
Genre
  • hardcore
  • Metal
Share

Fleddy Melculy is terug van nooit weggeweest en is na 4 jaar nog maar net opgewarmd! In 2016 had de metal band een schot in de roos met ‘T-shirt van Metallica’, waarmee ze vanaf dag één opgepikt werden door alle mogelijke media. Ze scoorde de ene cult hit na de andere en veroverde festivals als Graspop en Zwarte Cross met hun Nederlandstalige metal en hardcore.

Met alweer het derde album onderweg pakt Fleddy Melculy de draad op waar die bij het vorige album achter gelaten is. Het nieuwe album belooft het hardste en meest agressieve album tot nu toe te zijn, maar is ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat die de rockers tot nu toe gemaakt hebben. Dit wordt geen rustige avond, dus ga tijdens de Fleddymania helemaal los in de moshpit en schreeuw de longen uit je lijf!

Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert en … het Jeugdjournaal. Er is een nieuw album in de maak en daar hoort een zweterige album release tour bij; klaar om een salsa dansje te doen?

Pene Corrida: Popmusic on steroids!

Meer in MEZZ