Vrijdag 23 november
Feuerengel in Chassé Theater
Mezz on tour
20:00 (Doors: 19:00)
Chassé Theater
20:00 (Doors: 19:00) | Chassé Theater
€30

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Metal
  • Rock

Iedereen kent ze: de industrial rockers van Rammstein. Maar minstens zo goed is de enige officiële Rammsteincoverband Feuerengel! Ze zijn geweldig in het zo precies mogelijk neerzetten van de enorme, bombastische originele shows. De band is ontstaan na een concert van Rammstein dat ze in 1997 samen hebben bezocht. Dit was zo indrukwekkend dat ze graag een eerbetoon aan de band wilden tonen. Al snel kreeg Feuerengel veel publiciteit in de pers. Zo veel dat zelfs Rammstein van ze hoorde. De band was erg onder de indruk en nodigde de band uit om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums ‘Sehnsucht’ en ‘Herzeleid’.

Verwacht een avond vol spektakel! Van vlammenwerpers en explosieven tot vuurwerk en perfect gecoverde wereldhits, het is allemaal te zien in het Chasse theater!

MEZZ ON TOUR

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé theater in één van haar zalen. Deze keer dus de waanzinnige Rammstein tribute band: Feuerengel.

En wees maar niet bang: voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er gewoon één grote vloer waar goed op gestampt kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

MEZZ tipt