Vrijdag 24 maart
Fano
Hadess + Freddie Lee
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hip-Hop
  • Rap

Fano

Stefano Parinussa beter bekend als Fano is een Nederlandstalige rapper met Molukse en Italiaanse roots. Na jaren de vaste back up mc te zijn geweest van zijn broer EZG, was het een logische stap om zijn muziek onder de vleugels van Infected Records uit te brengen en met zijn podiumervaring zijn eigen shows te geven in Nederland.

Eerder dit jaar bracht Fano zijn album ‘Honger’ uit met o.a. de single ‘Gas Geven’ (ft EZG). Maar daar houdt de rapper het niet bij, de Bourgondiër brengt op zijn laatste videoclip een ode aan de Vette Trek! Na jaren in de friettent te hebben gewerkt is het tijd om muziek te frituren voor de gehele wereld! Van snoeiharde Russian hardbase tracks tot aan de relaxte Molukse tracks, bij Fano is het all you can eat.

Hadess

De uit Maarssen afkomstige rapper Hadess is onderdeel van het collectief Infected Records. De Utrechtse rapper dropte in 2021 zijn debuuttape ‘HRNS’ en bracht een jaar later zijn vervolgtape ‘Ballads van de Boeman’ uit. Een mix van rauw stemgeluid, horror-geïnspireerde teksten en grimmige beats is wat Hadess zijn sound typeert en valt het best te beschrijven als ‘Horror Rap’.

Freddie Lee

Rap lag voor Freddie altijd een beetje op de achtergrond, los van wat videoclips en tracks die op YouTube verschenen. Tot het moment dat hij producer en oude bekende BenJur tegen kwam. Samen zijn ze de studio in gegaan en gaan werken aan een plaat. Gaandeweg kreeg dit steeds meer vorm en kregen de rappers Steen en EZG lucht van de rauwe Bredase straat-rapper. Freddie verscheen eerder al bij Fano op zijn album ‘Honger’ en sinds november heeft hij eerste eigen wapenfeit gereleased onder Infected Records, genaamd ‘1000’.

MEZZ tipt