Vrijdag 8 oktober
EUT
+ Tape Toy
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Gedreven door een compromisloze houding en een goed gevoel voor humor is het Amsterdamse EUT allesbehalve je willekeurige schoolpopband. De band weergalmt hints uit de jaren ’90, van Blur tot The Cardigans, maar ook van tijdgenoten zoals artrock-icoon St.Vincent. Het resultaat is een geheel eigen sound, groter dan de som der delen. Terwijl ze naam bouwden met speelse, energieke singles – die drie keer de status van 3FM megahit verdienden – is het vijftal meer dan pakkende hooks. Luister wat beter en je zult horen dat het popfineer een Trojaans paard is voor de frustraties en teleurstellingen van de overgang naar volwassenheid. Door deze ervaringen binnenstebuiten te keren, produceert EUT een rijk gelaagd geluid, vol emotie, dat zich perfect vertaald naar hun liveoptredens.


Add

Tape Toy

Een ‘pretband’ waarvan je hun speelgoed niet mag afnemen, zoveel passie hebben ze voor de muziek die ze maken. Tape Toy bestaat uit een stel onbezorgde jonge honden die de boel op stelten zetten bij elk podium waar ze hebben gestaan. Tappend uit zowel sprankelende pop als snedige rock brengen ze muziek op de planken die naast fun en knallen getuigt van inhoud en een diepere dimensie.

MEZZ tipt