Vrijdag 13 oktober
End Of The Dream + Pandora’s Key
+ Mercy Isle
18:30
Kleine zaal
18:30 | Kleine zaal
€8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Metal
  • Symfonisch

Een hele fijne double bill voor de symfonische metalliefhebber! Vanavond hebben we End Of The Dream en Pandora’s Key op het programma, aangevuld met een hele fijne support.

Den Bosch staat vooral bekend om twee dingen: Bossche bollen en natuurlijk End Of The Dream. De band bewees in 2015 met hun debuutalbum ‘All I Am’ meteen al tot de top van de Nederlandse metal te behoren en de vergelijking met het theatrale Dream Theater geluid in combinatie met de symfonische sound van Epica was al snel gemaakt. Met opvolger ‘Untill You Break’ hebben de heren en dame zichzelf flink overtroffen. Met een sound die nog voller is dan op de debuutschijf lijken de bandleden van pubers uitgegroeid te zijn naar volwassenen. Tel daarbij op dat de band live meer dan 100% geeft en je bent verzekerd van een topavond.

Met slechts één EP op zak wist Pandora’s Key het al te schoppen tot de semi-finals van de FemME-battles. De uit Breda afkomstige band gooide daar al hoge ogen en werd al snel vergeleken met bands als The Gathering en Within Temptation. Met hun krachtige songs zijn ze klaar om vanavond Mezz te doen laten schudden!

De avond wordt geopend door de Amerikaans/Nederlandse metalband Mercy Isle.

Tijdschema onder voorbehoud:
20:30 – Mercy Isle
21:45 – Pandora’s Key
23:00 – End Of The Dream

MEZZ tipt