Donderdag 21 oktober
Duncan Laurence
+ Dion Cooper
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Singer-Songwriter

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in 2019. Hij won met het nummer ‘Arcade’, dat uitgegroeide tot een ware wereldhit met meer dan 1 miljard streams en meerdere mijlpalen. Het nummer behaalde een gouden status in Amerika, een plek in de Billboard Top 100 en werd middels zijn optredens in de spotlight gezet tijdens de Amerikaanse Today Show en The Ellen DeGeneres Show. In 2020 volgde zijn debuutalbum Small Town Boy, met verhalende nummers gebaseerd op zijn leven.

Dion Cooper

Met invloeden van JP Saxe, Ed Sheeran en Shawn Mendes is Dion Cooper steeds nadrukkelijker op de deur aan het kloppen. Tijdens de lockdown bracht de zanger maar liefst 10 singles uit. Kenmerkend door zijn uiterst karaktervol stemgeluid, het spelen van gitaar en het verpakken van oprechte emoties in dik geproduceerde pop viel dit al gauw op. Duncan Laurence zag het in hem zitten en Dion mocht zich daardoor als eerste artiest aansluiten bij zijn fonds. Samen met het team van Duncan zijn ze bezig aan zijn debuutalbum en hij kan niet wachten om aan iedereen te laten horen wat hij in huis heeft!

MEZZ tipt